Hívők! Ti mit gondoltok a LaVey-i sátánizmusról?
Konkrétan kiket is értesz a „hívők” szó alatt?
2018. szept. 2. 13:30
Magamban hiszek, akkor hívő vagyok, és az én véleményem is érdekel? Semmit sem gondolok róla, ő dolguk.
2018. szept. 2. 13:59
3/18 A kérdező kommentje:
Mondjuk a keresztények véleményére vagyok kíváncsi, akik hisznek Istenben.
én még azelőtt ,hogy keresztény lettem 16 évesen érdeklődtem egy ideig, utána olvastam, videókat néztem stb, elég hamar úgy éreztem nevetséges az egész, az ilyesmit a kortársaimtól is gáznak tartottam, nemhogy még felnőttektől, most keresztény vagyok, most is így gondolom, nem tudom ak ettő mennyire függ össze, remélem azért tudtam válaszolni
2018. szept. 2. 15:35
Egy, a Biblia Istenében hívő ember bottal sem piszkálná meg, nemhogy bármi más köze legyen hozzá. A Sátán Isten ellensége, következésképpen az ember ellensége is, kiváltképpen azoké, akik hisznek a Názáreti Jézus Krisztusban, és károkat tudnak neki - azaz Sátánnak - okozni. Normális ember egyébként sem barátkozik azzal, aki tönkretette az ősei életét, és feltett szándéka, hogy az ő, és leszármazottai életét is tönkretegye bármilyen módon. Ő soha nem tartja be az ígéreteit, nem tétovázik és nem könyörül, hanem bárkin gondolkodás nélkül átgázol, és a leggyengébb, legfájdalmasabb ponton támad, ha erre lehetősége nyílik. Nem ismeri a fairplay fogalmát, és bármikor kész övön alul támadni. Aki megbízik benne, bolond - bibliai értelemben.
2018. szept. 2. 15:48
Ha ennyire hiszel benne, vagyis önmagadban, akkor ez a kérdés értelmetlen!
Én csak azt gondolom amúgy, hogy polgárpukkasztó akarsz lenni!
Tegyed csak, jogodban áll, de mi lehetne jobb mint a szeretet? Ha nem hiszed, kapj be egy ekit!
A boldogság az a szeretet!
Nincs jobb dolog, drog, mint a szeretet! Tolj be egy ekit, és meglátod!
2018. szept. 2. 19:37
7/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sátánista, a vélemények érdekeltek.
És nem csalódtam, ugyanis láthatóan egyikőtök se tud semmit a LaVey féle sátánizmusról.
LaVey, vagy sem, Sátán imádatát támogatja, ezért aki ezt gyakorolja, Isten ellensége, ahogy Sátán is az.
2018. szept. 2. 20:09
9/18 A kérdező kommentje:
Az általam kérdezett sátánizmus főként atesiták gyűlekzete, akik, akárcsak az alapítótag nem hisznek a Sátánban.
Ahogy ők mondják "ők a maguk istenei".
"A sátánisták nem imádják a Bibliában szereplő Sátánt, aki Isten ellentéte és ellenfele. A sátánisták gyakorlatilag szkeptikus ateisták, akik szembenállnak minden, a Jobb Kéz Útját követő vallással, különösképp a kereszténységgel és judaizmussal, ezt jelzi a Sátán nevének nyílt használata is."
Nem ártana utána nézned, mielőtt ítélkezel. ;)
Én akkor is és most is csak azt mondom, hogy tolj be egy ekit!
Mitől félsz?
Ha sátánista vagy, akkor mi van veled?
Mitől fosol ennyire?
2018. szept. 2. 21:19
Kapcsolódó kérdések: