Szerintetek békés az Iszlám? Nem feltétlenül kérdezni szeretnék hanem vitázni . Érveim vannak .
Kiemeltél két olyan területet, ami pont a kivételekbe tartozik, de alig van ezeken kívül más... :DDDDDDDDDDDDDDD Az átlagból kéne kiindulni, mert azokon kívül, amiknek véletlenül van kőolajuk, és tudnak gazdálkodni, fuh milyen érdekes, szinte minden muszlim terület elmaradott. JAJJJ... Hát ez vajon hogy lehet?:DDDDDD
Most már tényleg szeretném látni a beígért vitát és érveket a kérdező részéről is!
És kérem szépen, mi ez a duma a fejlettségről? Egy vallásnak az az egyetlen mércéje, hogy az adott vallást gyakorló nép milyen gazdasági fejlettséget ér el? Döbbenet ez az anyagias gondolkodás...
33-34 #
Fenntartom a "nyelvtannáci" hozzászólásomat, de azért na,... valahol húzzunk már, egy határt!
"29 de szánalmas vagy akkor a nyugat is meg usa is azért olyan fejlett mert gazdag vagy az miért más? "
"Mohamedán" barátom, ne legyél már ekkora farok! Bár nem is tudom, hogy a magadfajtától mire számítottam. Egyetlen egyel sem találkoztam közülletek, aki értelmes lett volna.
Hogy mi a különbbség ?
Az, hogy míg az arabok - a szerinted fejlett emberek- pénzen vesznek technikát, addig Európa, USA, és Ázsia egyes országai, kitalálják, megvalósítják és fejlesztik a technikát. Majd felhasználják, eladják.
Többek között az olyanoknak, akik ki tudják fizetni. Az Emrátusok ki sem tudná termelni azt, -amit elad,- amiből a pénze van, a nyugati találmányok nélkül.
Tudtommal a teve, - és ezzel nem kicsinylem le - nem tud, az olaj szintig leásni.
"Szétrabolták a világ összes többi részét és onnan szereztek pénzt amiből lett a jólétük meg a fejlettségük."
Ahogy a muszlim birodalmak is annó.
Bagoly mondja bögölynek, esete kedves "mohamedán" barátom.
"Úgy marha könnyű."
A fejlett országok fejlesztésre forsították a pénzt. Az arabok
meg tevére, vallási elnyomásra, meg háremre. Meglett volna a lehtőség a fejlődésre, de nekik fontosabb volt a buckalakó mentalitás, meg az ücsörgés a hárem előtt. Ennyi.
"Vagy az Európai tud felhőkarcolót építeni akkor is ha 0 forintja van meg tud venni állami kocsit ami a képen van?"
A kérdező meg egy troll mert eddig 0 érvet írt.
Elnyomtam ez lemaradt.
"Vagy az Európai tud felhőkarcolót építeni akkor is ha 0 forintja van meg tud venni állami kocsit ami a képen van?"
A lehetőség ott volt, és még van is! Csak nektek jobban esik irígykedni, meg mást hibáztatni a nyomorotokért, mint tenni magatokért.
Mondjuk az -1400 éves belterjesség miatti- méréseken alapuló átlag- 75 ös IQ megakadályozza a gondolkodást. Így jártatok.
Csak annyi, hogy a jelbeszédet elsajátító gorillának - talán Lucy de ez most nem biztos- ha jól tudom 85-90 volt az IQ ja. Ez mindent elmond arról, hogy miért vagytok olyanok, amilyenek vagytok.
"A kérdező meg egy troll mert eddig 0 érvet írt."
Valószínűleg csak fiatal, aki nem gondolta át, hogy ez a kérdés meghaladja a felkészültségét.
A fiatalság ilyen. Meggondolatlan.
A "mohamedánok" meg olyanok, mint fentebb írtam.
A 75 ös agyad további szenvedésére pedig, miszerint:
"31 te röhögcsélős idióta inkább meg se szólaljál mert a magyar vidéken az emberek jelentős része vályogházakban él. Sárból meg fekáliából tapasztott házak díszítik az alföldet."
Te nem jártál vidéken "muzulmán" barátom.
De ott sem jártál, ahol a muszlimok szakadt sátorban laktak. A vályog meg manapság újra "divatba" jön.
Kiváló tulajdpnságait ötvözve, a modern kor vívmányaival és technikájával, az egyik leg élhetőbb építőanyaggá teszik. Nem véletlen építették a régiek ebből a házukat. Pedig akkor, még volt fa rendesen, így építhették volna abból is.
"Dubaiban meg aranyból vehetik föl az emberek a fizetésüket a bankautomatából."
Aranyból mi!? Értelmetlen amit írsz. Olyan mint te.
"A fejlett országok fejlesztésre forsították a pénzt. Az arabok meg tevére, vallási elnyomásra, meg háremre. Meglett volna a lehtőség a fejlődésre, de nekik fontosabb volt a buckalakó mentalitás, meg az ücsörgés a hárem előtt. Ennyi."
Ebből is látszik mennyire ostoba vagy. Az öböl menti államok az olajból befolyt pénzt más területekre fektették be , igy akkor is megamarad a gazdagságuk ha elfogy az olaj.
"Mondjuk az -1400 éves belterjesség miatti- méréseken alapuló átlag- 75 ös IQ megakadályozza a gondolkodást. Így jártatok."
Az ilyen náci hozzászólások elárulják hogy milyen elveket képviselsz. Szerinted Magyarországon is belterjesség miatt él sok millió szegény. Mondjuk nálad elég valószínű.
"Egyetlen egyel sem találkoztam közülletek, aki értelmes lett volna."
Megbeszéltük már. Neked az OPNI-ban lenne a helyed. Kár hogy bezárták és kiengedték a hozzád hasonló skizofrén elmebetegeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!