Szerintetek békés az Iszlám? Nem feltétlenül kérdezni szeretnék hanem vitázni . Érveim vannak .
Figyelt kérdés
Szerintem az Iszlám egyáltalán nem békés . Írjátok válaszba a véleményeteket ?2018. aug. 15. 02:27
1/44 anonim válasza:
Nyilván nem.A buddhizmushoz viszonyítva meg pláne nem.
De nem is maga a vallás a gond hanem hogy a hívők félreértik.És úgy csűrik csavarják hogy nekik legyen igazuk.Én sose értettem mi értelme a folytonos háborúiknak.
Ráadásul már jelen vannak közép afrikai országokban is az iszlamisták,és nem épp békés szándékkal.
2/44 anonim válasza:
Majd akkor állok le vitázni egy ilyen komoly témáról, ha a pont elé nem raksz szóközt, és a vesszőket is jól kezeled.
3/44 anonim válasza:
Az érveket nem sikerült leírni :)
Amúgy igen, békés, szigorúan tilos gyilkolni. Ha egy muszlim mégis gyilkol, annak az oka másban keresendő.
4/44 anonim válasza:
Alapvetően az ő vallásuk is békés. Aki nem békés szándékú, az nem igazi muszlim, csak a vallást kicsavarva és a mögé takarózva cselekszik.
5/44 anonim válasza:
Szerintem igy erzesre semmivel nem gyilkolnak tobbet mint a keresztenyek.
6/44 anonim válasza:
A butacska erzeseid elegge felrevezetnek. xd
7/44 anonim válasza:
Nevedben a 12 a korodat jelenti?
8/44 anonim válasza:
#5. Triggered keresztények incoming 3....2....1......
:)
9/44 anonim válasza:
Kereszteshaboruk, inkvizicio, vilaghaboruk, nepirtasok? Csak par pelda, amire az erzeseim alapoztam.
10/44 anonim válasza:
"Nevedben a 12 a korodat jelenti?"
Inkább az IQ-ját jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!