A pápa vállal keresztelőt?
Arra gondoltam, hogy a lányomat Vatikánban kereszteltem meg a pápával. Nem vagyok hívő, de anyám ragaszkodik a keresztelőhöz. Gondoltam, ha már lúd, legyen kövér.
Szerintetek elvállalná?
Persze, latin/olasz nyelv gondolom megy nektek elég jó szinten... Vagy azt hitted, hogy magyarul fogja végezni a keresztelőt Rómában? :))
A hitvallást latinul kellene elmondanod, mert ez az Egyház hivatalos nyelve. Meg mondjuk feltesz olyan kérdéseket, hogy vállaljátok-e a gyermek katolikus nevelését?
Szerintem egyébként trollkérdés. Viszont van videó a neten, volt már, hogy Ferenc pápa nyilvánosan keresztelt több gyereket is.
#8 hogy vajon megis e az lenyegtelen arra gondoltam ezzel hogy:
Janos 13
Igazán mondom nektek: a szolga nem nagyobb az uránál, és a küldött sem nagyobb annál, aki elküldte.
"Jezus nem keresztelt."
Valóban nem. Csak azt mondta a mennybemenetele előtt, hogy tegyetek tanítványommá minden népet ÉS kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevére. :)) (Mt 28,19)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!