Mit ébreszt ez a dal bennetek?
2018. aug. 11. 17:46
11/22 A kérdező kommentje:
Az alabástrom szív=az emberi szív jelképe a Bibliában
2018. aug. 11. 21:16
12/22 A kérdező kommentje:
10 *Az idézeteidnek meg mi értelme van itt?
Ezt énekli meg Friderika. Ő a szegény asszony a történet szerint.
2018. aug. 11. 21:17
14/22 A kérdező kommentje:
A szegény asszony nevében énekel, hogy érthetőbb legyen.
5-ből 2-t érintett meg.
2018. aug. 11. 21:18
15/22 anonim válasza:
Azt értem, csak felesleges volt ezt kiírni ide (mármint az idézeteket), mert senkit nem érdekelt a dal mivolta.
Beidézed a kettőt, akit szerinted megérintett?
16/22 A kérdező kommentje:
15 Semmi közöd hozzá, azt sem értem te egyáltalán mit keresel itt.
2018. aug. 11. 21:22
17/22 anonim válasza:
Ennek semmi értelme nem volt. Mondod, hogy van két ilyen ember, de kérdés alatt nyilván nincs. Máshol lehet, hogy van, de ezt aki megnézni ezt a kérdést nem tudhatja.
Véletlen kérdésnél ezt dobta ki, és akkor már válaszoltam.
18/22 anonim válasza:
Jajj, most esett le, hogy ez a Bayer Friderika. Azért sajnálom, hogy a hitgyüliben kötött ki, de amúgy tenyleg nagyon jó hangja van.
19/22 A kérdező kommentje:
18 Tök mindegy hogy most mit gondolsz milyen gyülekezet,ki énekli, de elérte a szíved. És itt pont ez volt a lényeg, hogy vajon kinek, hány embernek jut el.
2018. aug. 11. 21:39
20/22 anonim válasza:
Amúgy kérdező, szerintem benézted, ez nem a szegény asszony két fillérje, hanem az, amikor Betániai Mária ráönti a kenetet Jézus lábára és a hajával törli meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!