Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van Istennek szüksége...

Miért van Istennek szüksége az én imádságomra?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mondta, hogy 5 évig imádkozott az egyik ismerőséért, aki megtért. Ezek után én is megpróbáltam, fél éve imádkozok valakiért. De ha Istennek valami terve van vele, akkor úgyis "megkeresi", ehhez nekem miért kell imádkoznom?
2010. jún. 19. 21:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem neki van szüksége erre hanem neked
2010. jún. 20. 13:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Istennek semmilyen szükgése nincsen arra hogy egy "porszem" imádkozzon hozzá. Max az egyházaknak áll érdekében hogy ezt hidd, akik leakarnak rántani pénzzel. Illetve nem kell egyház sem, elég sok ilyen kisebbb hit közöség is van.
2010. jún. 20. 13:40
 13/16 anonim ***** válasza:
ja ezaz legyél jehovás vagy szcientológiás vagy hitgyülis....be ne dőlj az előző b.romnak...........nem védem én az egyházakat, nem egy hűde valami példaképek, de inkább mint akármilyen szekta ezek közül
2010. jún. 20. 21:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Isten az embernek azt mondta, hogy sokasodjál és szaporodjál és uralkodj a Föld minden állatán. A Bibliában sehol nem találom, hogy azt is mondta volna, hogy ő uralkodik az emberen - kivéve a tizparancsolat második kiadásában: ne legyenek neked idegen isteneid, bálványaid. Innentől kezdeve csak a papok találták ki, hogy imádkozzál szorgalmasan magadért és másokért - addig sem foglalkozol velük és azt a rengeteg disznóságot, amit elkövettek nem elemzed és nem követed. Akkor fordulsz Istenhez, ha saját magad tehetetlen vagy és nem tudod a megoldást. Isten még senkin sem segített, hanem az eszed gondolkodásával oldottad meg a problémádat. Próbáld ki, hogy nem imádkozol, csak segítesz magadon. Meglátod bejön - egy próbát megér. Ha nem legfeljebb meggyónod bűnödként és Isten megbocsát, mert ilyen, a pap meg feloldoz, mert neki az a feladata.
2010. jún. 21. 18:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem Istennek van szüksége az imádságodra, hanem neked:)
2010. júl. 14. 10:01
 16/16 anonim válasza:

figyelem! Itt valami tévedés történt!

Az IMA egy bensőséges beszélgetés Istennel. Akit szeretünk azzal beszélgetünk és meghallgatjuk. Kéréseinket gondolatainkat , terveinket visszük elé. És ő válaszol. Néha nem azonnal , mert türelemre tanít. Ahogy mi sem adunk oda mindent a gyermekeinknek azonnal ahogy kérik, olyat meg pláne nem ami árt nekik.

Úgy gondolom a közbenjáró imádság fontos, ha valakit szeretünk akkor a szívünkben érezzük hogy nem szeretnénk elveszíteni és nem akarjuk hogy Krisztus megváltása nélkül keljen az ítélet elé néznie és elkárhoznia. A közbenjáró imádság csendes te és Isten tud róla. Eljön az idő amikor Isten eléri annak az embernek is a szívét de minden embernek magának kell döntenie.

Ez egy személyes döntés és meghatározza azt hol fogjuk tölteni az örökkévalóságot.

2010. júl. 14. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!