Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Magyar muszlimok! Miért...

Magyar muszlimok! Miért lettetek muszlimok? Mi indította el a folyamatot?

Figyelt kérdés

2018. aug. 1. 07:11
1 2 3
 21/26 orig ***** válasza:
0%

Kedves 20-as: Elhiszem, hogy az iszlámra térnek át manapság a legtöbben az önök statisztikája szerint. De még így is kétséges, hogy önként, vagy kényszerből.

Viszont az ENSZ statisztikája szerint manapság a leggyűlöltebb vallás a kereszténység, és a vallásüldözés áldozatai közül 10-ből 9 keresztény.

Az áldozatok többsége iszlám uralom alatt levő országokból kerül ki, ahol ők vannak kisebbségben.

Az egész vitánkat egybevetve az rajzolódik ki, hogy ezeket a keresztényeket nem a muszlimok bántják, hanem bizonyos meg nem nevezett elemek, mert aki bántja a keresztényeket, vagy el akarja foglalni a területeiket, megszerezni a vagyonukat, vagy éppen csak gyűlöletből vagy hitterjesztésből kaszabolja és robbantja őket halálra, az nem muszlim, hiszen az nem is lehet muszlim, mert egy muszlim ilyet nem csinál.

Egy másik verzió, hogy a keresztények saját magukat robbantják fel, fejezik le, vagy gyújtják fel, hogy ellenséges propagandát fejtsenek ki az iszlámmal szemben.

Szóval, nincsenek itt bajok. Minden érthető.

2018. aug. 14. 00:41
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves orig. Kérésem az volt hogy őszintén válaszoljon, de látom hogy Önnek ez nem megy. Komolyan azt hiszi hogy én erőszak hatására lettem muszlim vagy a többi magyar ember és a világon mindenki? A Korán egyértelműen tiltja a vallás erőszakos terjesztését, így csak egyféleképpen lehet valaki muszlim. Saját meggyőződésből önként. A propagandával ellentétben a terroristákat nem érdekli hogy kinek mi a vallása. Álcának használják az iszlám vallást és valójában ezek bűnszervezetek. Tehát sehol sem történik erőszakos térítés. Ha megvizsgálja a keresztény történelmet, látni fogja hogy ez a keresztény egyház módszere volt.

Azokban az országokban ahol üldözik a keresztényeket, másokat is üldöznek. A Közel-Keleten például muszlimok sokkal többet szenvedtek a terroristáktól mint a keresztények. Ha muszlimok tényleg bántani akarták volna a keresztényeket, akkor már régen megteszik. Történelmi keresztény egyházak mind jelen vannak a muszlim országok többségében.

Keresztények megítélése szempontjából azt tudom javasolni hogy nézzen szét kicsit a világban és felejtse el az uszító propagandát. Látom hogy keresztények jobban vevők a gyűlölködésre mint az ateisták és ezt mindenki látja. A nagymamám is átkozódott, más halálát kívánta. Ezzel maguknak ártanak.

2018. aug. 14. 21:50
 23/26 A kérdező kommentje:
Húzzatok már el innen, máshova veszekedni! Ostobák!
2018. aug. 14. 23:08
 24/26 anonim ***** válasza:
Ezt talán azoknak a keresztényeknek kellene mondanod aki idejöttek, nem a kérdésre válaszoltak hanem dzsihádfigyelős propagandát terjesztenek.
2018. aug. 14. 23:32
 25/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek mondom. Aki nem képes a kérdésre válaszolni, csak vitázik, az menjen máshová, vallástól függetlenül. Nagy kérés úgy látom.
2018. aug. 16. 16:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Én voltam az első válaszoló, és szépen kötögetnek bele az emberbe....
2018. aug. 24. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!