Orbán Rachel milyen vallású?
#11 bosszúnak számít egy vicces beszólás a téren magukat mutogató csajoknak? Hmm, ez nekem nem tűnt bosszúnak.
Ahogy írták, egy átlag férfit nem 1x2x utasítanak vissza élete során, hanem több tíz/száz/ezerszer...
Az SZDSZ antimagyar főpapja keresztelte Orbán két gyermekét. Ivánnyi Gábor az Országos Rabbiképző tanára. Tagja volt a Magyar-izraeli baráti Társaságnak, Magyar-zsidó kulturális Egyesületnek, stb.
Orbán Viktor származásáról sokan írnak, ugye a nagymama is beszédes. Olsteint is sokan megírták. Még beszédesebb, hogy francia lapoknak Orbán Viktor az ő zsidó származásáról beszélt.
A Fidesz az izraeli Likud párt testvérpártja.
Most elvileg református Orbán, úgy tudom. A fia, Gáspár valami szekta (ún vallási felekezet) tagja. Nem tudom miért, de internetes fórumokon többen csak buzulmán gsápárnak, vagy homorbán gáspárnak nevezték. nem tudom mi lehet ennek az oka. Nem néztem utána, nem hiszem hogy szelephibás lenne.
A Ráhel egy nagyon szép zsidó-keresztény név.
Viszont, hogy egy konkrét személy milyen vallású az nem tartozik ránk. Ez magánügy. Szerintem törölni kellene a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!