Igaz hogy a szegények körében jellemzőbb a vallásosság és a hit?
Nem
"De istenem segits" a pénztől független...
Szakmunkásként "tanulatlan vagyok?"
Alapból nincs "isten hitem", de tisztelem a vallásokat.Addig amíg ők is a vallástalanságomat!
(Szűleim papos temetést kaptak.Testvéreim nem,de ők kérték így:'(,teljesitettem)
"Szakmunkásként "tanulatlan vagyok?""
Ha az iskolai végzettségeden kívül önerőből nem szereztél megfelelő tudásra szert, akkor igen, az vagy.De úgy érzem, már az írásodon is látszik, hogy te nem vagy tanulatlan, mert sok tapasztalatot szereztél már.
"Alapból nincs "isten hitem", de tisztelem a vallásokat.Addig amíg ők is a vallástalanságomat!"
A keresztények tisztelnek minden embert, de a vallástalanságot nem tisztelhetjük, hiszen a sátántól való!
"A keresztények tisztelnek minden embert, de a vallástalanságot nem tisztelhetjük, hiszen a sátántól való!"
És csodálkoztok, hogy általában azt mondják, hogy a tanulatlanabbak a hívők? Ilyen hülyeséget állítani...
A Sátánt pedig nagy s-sel írjuk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!