Kedves Keresztények! Van a lent kifejtett szituációra precedens a Bibliában vagy a saját vagy ismerősötök életében? Ha igen, hogy végződött a dolog? Mi a történet vége?
Az első lépés: Imádságban mondd el Istennek, hogy vétkeztél (konkrétan, hogy mi történt), tanúsíts megbánást, kérd, hogy bocsásson meg és, hogy segítsen visszatalálni a keskeny útra. Ha szívből sajnálod a történteket, ha őszintén megbánod a tetteidet akkor Isten megbocsát, akkor helyreállhat a kapcsolatod Vele. Tény, hogy hatalmas bűnt követtél el, mikor a gonoszhoz fordultál, én nem is értem hogyan tehet ilyet valaki aki Isten gyermekének vallja magát, de ez most itt lényegtelen. Tehát: a hangsúly most az igazi megbánáson van, enélkül soha nem lesz békesség a lelkedben, ennek hiányában nem fejlődhetsz. Nem tudom milyen felekezethez tartozol, ezért leírom, neked kell rendezned Istennel a történteket, ezt helyetted senki sem teheti meg és ember nem adhat bűnbocsánatot (100 imádságért cserébe), csak Isten veheti le ezt a terhet rólad.
Bátorítson a következő! "Mondom nektek, hogy ugyanígy egyetlen megtérő bűnös miatt nagyobb öröm lesz a mennyben, mint kilencvenkilenc igaz miatt, akiknek nincs szüksége megtérésre." (Lukács 15:7)
Isten áldjon!
Aki el es valamennyire vonza Isten az nem bukott el vegleg.
A szived elfasult amit a hot tisztit meg.
Foglalkozz tobbet szellemi dolgokkal es ahogy erosodik a szellemed ugy fog a szived is szomjasabb lenni Istenre.
Tanulj a hibádból és többé ne vétkezzél.
"Ezek után találkozék vele Jézus a templomban, és monda neki: Íme meggyógyultál; többé ne vétkezzél, hogy rosszabbul ne legyen dolgod!" (Jn 5:14)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!