Micsoda az ember, ki vagyok én?
Figyelt kérdés
Egy testbe zárt lélek vagyok ,vagy szellem akinek van húsa,teste,vagy hogy képzeljem el?
És egyáltalán honnan jönnek belém ilyen kérdések?Kívűlröl ,vagy bennem születnek?
2018. júl. 2. 19:15
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm KZitus!
Akor az ember ,test lélek és szellem,egysége,ahogy Isten is egy ,de Atya Fiú Szent Szellem egysége.
Még jó hogy Jézus eljött erre a földre ,és elhozta nekünk a kapcsolatot az Atyával,az Ő Szelleme által.
2018. júl. 5. 18:29
12/14 anonim válasza:
Hát azért sokan mondják azt is, hogy a majom képére teremtettünk...
13/14 A kérdező kommentje:
Igen az Isten nélküli élet ,miatt el állatosodik az ember.
2018. júl. 7. 21:01
14/14 KZitus válasza:
"Igen az Isten nélküli élet ,miatt el állatosodik az ember." - állatias vonásokat vehet fel, vagy egyre távolabb kerül attól, amit Isten mondot. A 1Mózes 1:27 így számol be róla: „És Isten hozzáfogott, hogy megteremtse az embert a saját képére, Isten képére teremtette őt.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!