Miért sírtam el magam, amikor az Újszövetséget olvastam?
Szia!
Mert nem hagyott érintetlenül Krisztus érted hozott áldozata, szeretete. Teljesen természetes reakció. Isten hozott a Szentlélek által megérintett szívű emberek között!
Üdv. Péter
Szia
Talán azért, amiért egy éhező könnyeket ejt, miután kapott egy darab kenyeret... ezek nem a bánat könnyei...
Krisztus egyet ért az érzéseiddel, hiszen azt mondta:„Amikor látta a sokaságot, szánalmat érzett irántuk, mert elcsigázottak és hányatott sorsúak voltak, mint a pásztor nélküli juhok” Máté 9:35, 36.
„Ne csak kenyérrel éljen az ember, hanem minden kijelentéssel, amely Jehova szájából származik” Máté 4:4.
"Miért sírtam el magam, amikor az Újszövetséget olvastam?"
Isten igéje élő, veséig ható. 4. és 5. válasz már elmondta. Örülj, hogy jó úton jársz. Mind zokogtunk, mikor megtaláltuk Istent
Én a Bambi olvasása közben sírtam el magam. Nagyon megérintett az anyja áldozata.
Mondjuk attól még nem hiszem, hogy igaz a történet.
Ez természetes reakció szerintem. (Nem mindenki vagy igy ezzel).
Rámutat a kegyelemre,az önzetlen felebaráti szeretetre, a békére, és az teljes Igazságra Istennel kapcsolatban.
És igen, az igazi csodálatos örökkévaló Isteni szeretetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!