Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti is Jézusra építitek az...

Ti is Jézusra építitek az életeteket?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy az Ószövetség fényében, a Biblia erkölcsi mondani valója redukálódik, avagy éppen teljesen megszűnik. Tudván, hogy Isten maga emberi alakot öltött, és bemutatta, pontosan milyen is Ő, az embereknek, egészen lenyűgöző számomra. Jézus egy csoda számomra. Ti is így érzitek?
2018. jún. 24. 15:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Hogy építed Jézusra? Szavakkal?
2018. jún. 24. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:

"Ti is Jézusra épititek az életeteket?"

Én szószerint tényleg úgy csinálom az életemet hogy minden amit Jézus Krisztus mondott hozzá mérem.

Igy tudom biztosan hogy jó felé vagy rossz felé megyek.

Én általában összeirom számitógépen a cuccaimat pl.: hogy min kéne változtatnom (negativ magatartás például) és itt neten megkeresem hogy pontosan Jézus mit szólna ehhez, mit tegyek hogy Ő hozzá hasonlitsak?

Egyébként tényleg igaz hogy minden tanitása egy csoda és minden cselekedete is.

Igen Isten Fia egy csoda!

2018. jún. 24. 16:20
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem erzem így de ha neked ez igy jo es bejött akkor egeszsegedre
2018. jún. 24. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, így van. Jézus az emberré lett Isten! Őreá valóban lehet építeni, lehet vele közvetlen és személyes kapcsolatban lenni.

A Bibliával nem lehet "személyes kapcsolatot kiépíteni", különböző egyházakra sem lehet építeni, csak Jézus Krisztusra.

"Szeretni annyi, mint jót akarni. Élni annyi, mint meghalni tudni. A szó akkor igaz szó, ha a csend gyermeke. Csak az lát igazán, aki látja a láthatatlant, ami a láthatók mögött van. Engem el lehet hagyni, de Én nem vagyok képes senkit elhagyni. A ragaszkodás nem megkötözöttség. A ragaszkodás a szabadság hiteles gyümölcse. A megkötözöttség ragaszkodás az elrontott jóhoz. Aki Hozzám ragaszkodik, az valóban szabad." (Jézus; Hang: 4/312)

2018. jún. 24. 17:11
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet egy fiktív személyre építeni az életet.
2018. jún. 24. 17:59
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom azokat, akik egy olyan emberre építik az életüket, akivel még sosem találkoztak, és nem is fognak. Csak szerintem szomorú ez?
2018. jún. 24. 18:09
 7/13 anonim ***** válasza:
94%
“Monda néki Jézus: Mivelhogy láttál engem, Tamás, hittél: boldogok, a kik nem látnak és hisznek.”
2018. jún. 24. 19:22
 8/13 Metionin ***** válasza:
Nem, én saját magamra. Viszont csipázom Jézust, szerintem jó arc volt.
2018. jún. 24. 22:49
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem, én nem vagyok keresztény, ahogy az emberiség túlnyomó többsége sem az.
2018. jún. 25. 06:40
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

" ...Jézus egy csoda számomra. Ti is így érzitek?"

Igen, abszolút. Tátva marad a szám, hogy Isten mennyire bevállalja a melót, nem pedig elbújva "prédikál". Ezért is csak hálás lehet az ember

2018. jún. 25. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!