Miért nem állnak fel a jehovák a Himnusz alatt?
Figyelt kérdés
Egy ballagáson voltunk és két jehova nem állt fel amikor megszólalt a Himnusz... szóltunk nekik és utána sem álltak fel... attól méghogy ők jehova tanui még magyar állampolgárok, így szerintem fel kéne hogy álljanak a Himnusz alatt!2010. jún. 16. 16:58
21/26 anonim válasza:
Jó,hát most hiába linkelgettek,meg pontozgattok,az én véleményem szerint,aki magyar létére nem áll fel a Himnusz alatt,az egy neveletlen,tuskó paraszt.Én nem vagyok szenvedélyes magyar,nem szeretem sem a hazai írókat,sem a hazai zenét,arra mégis sikerült megtanítani anyukámnak,hogy fel kell állni.Parasztok és kész.
22/26 A kérdező kommentje:
08:20 én is így gondoltam!!!
Kíváncsi voltam mások véleményére is...
2010. jún. 17. 13:18
23/26 anonim válasza:
08:20-sszal egyetértek,én sem nagyon magyarkodom de ennyit azért meg lehetne tenni kihazánkért,még Jehováéknak is.(de egyébként balga,bigott vallásos emberektől ne nagyon várj értelmes,logikus gondolkodást,semmi értelme,maradjanak csak primkók ha nekik ugy jobb)
24/26 anonim válasza:
N'hát végül is csak saját magukat minősítik vele,csak azt érik el,hogy még jobban utálják őket,nem mintha amúgy nem úgy lenne......érdekes,a Buddhisták,meg azok,akik felvették a házastársuk muszlim vallását,azok is fel tudnak állni,ez intelligencia kérdése,nem vallási meggyőződésé.Egy mittudomén afgán perui focimeccsen is feláll mindkét fél a másik himnusza alatt és meg tudják tisztelni egymást,nem az,hogy magyar létére nem.......vagy úgy gondolják,hogy nekik ez jár????Hogy ők ülhetnek????Neveletlenek.
25/26 A kérdező kommentje:
Igazatok van...egyetértek =)=)
2010. jún. 18. 20:38
26/26 anonim válasza:
A keresztény ünnepek pogány eredetűek, és emiatt nem lehet őket megtartani? Ez szerintem baromság, de jó. Na de azt mondja már meg egy jehovás, hogy szerinte március 15. is pogány eredetű?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!