Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A kávét betiltaná a 10 Parancs...

A kávét betiltaná a 10 Parancsolat (akkor lenne 11) ha ismerték volna akkor?

Figyelt kérdés

Ugyanis a környezetemben mindenki issza bögreszám és kifordulnak önmagukból. örjöngenek, idegbetegek, mint akiket megszállt az ördög. Lehet a kávét az ördög italának nevezni?

Én betiltanám!

Tényleg ha most Jézus látná őket, biztos ördögöt űzne ki belőlük a sertéskondába.

És persze azt mondják ilyenkor magukról, hogy semmi bajok. Olyanok mint a börtönben a rab, hogy ártatlan vagy az iszákos, hogy nem ivott vagy a bolond, hogy Ő Napóleon...

2018. jún. 11. 22:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
88%

Tiltaná a faxxxt.

Fura ismerőseid vannak.Nekem legalább 3 kávé kellett,hogy nullán legyek,de még plusz öttől sem őrjöngtem,inkább beálmosodtam.

2018. jún. 12. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
A függőség nem jó dolog, de hát mindenki függ valamitől vagy valakitől. De a kávé önmagában nem rosszabb, mint a víz.
2018. jún. 12. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!