A kávét betiltaná a 10 Parancsolat (akkor lenne 11) ha
ismerték volna akkor?
Figyelt kérdés
Ugyanis a környezetemben mindenki issza bögreszám és kifordulnak önmagukból. örjöngenek, idegbetegek, mint akiket megszállt az ördög. Lehet a kávét az ördög italának nevezni?
Én betiltanám!
Tényleg ha most Jézus látná őket, biztos ördögöt űzne ki belőlük a sertéskondába.
És persze azt mondják ilyenkor magukról, hogy semmi bajok. Olyanok mint a börtönben a rab, hogy ártatlan vagy az iszákos, hogy nem ivott vagy a bolond, hogy Ő Napóleon...
Na holnap iszom vagy 3 db kávét. Amit a pokol lángjain őröltek és pirítottak fekete tűzre.
2018. jún. 11. 22:56
3/12 anonim válasza:
gyógyszer elgurult?
2018. jún. 11. 23:06
4/12 anonim válasza:
Lehet,hogy akiket láttál,azok már ténylegesen függnek a kávétól.
Nem tudom,hogy a Biblia mennyit foglalkozik a tudatmódosító szerekkel,vagy drogokkal (igazából szinonima a két szó ugye),mint a varázsfüvek (most nevezzük csak így),alkohol,és társai.
Ha ezeket tiltja,akkor a kávét is.
De utánanéztem ennek.Ha a Biblia említene is erről valamit,az nem az Ószövetségben lenne.
Én még egyetlen ilyen kávézó embert nem láttam egész életemben. Szerintem a baj veled van. Menj orvoshoz.
2018. jún. 12. 05:19
7/12 anonim válasza:
Találgatás.
A Biblia viszont betiltaná a társaságban netezést, hiszen nem a társaság tagjainak megbecsüléséről szól.
2018. jún. 12. 07:16
8/12 anonim válasza:
A Biblia minden olyan dolgot tilt, ami szenvedélyhez vezet, vagyis ha 1 napot se bírom az adott teendő nélkül.
De van egy Személy, aki ebben is segít!
2018. jún. 12. 07:26
9/12 anonim válasza:
A 10 parancsolat biztos nem tiltaná be. Ugyanis ott nincs szó az étkezési szokásokról. A mózesi törvények más helyen szabályozták az ételfogyasztást.
2018. jún. 12. 09:52
10/12 anonim válasza:
Pál apostol azt írja, hogy a testünk a Szentlélek temploma, Istentől kaptuk. Tehát felelősséggel tartozunk érte. Ne együnk és igyunk mértéktelenül, ne fogyasszunk egészségtelen ételt, italt. A túlzásba vitt kávéfogyasztás nyilván hatással van az idegrendszerre, mint az energia ital vagy alkohol is. Ha ez a mai világ nem a kereskedelemről és a fogyasztásról szólna, ha nem volnának fontosak az anyagi érdekeltségek, ha az EMBER volna a legfontosabb, akkor nagyon-nagyon sok mindent be kellene tiltani. A élelmiszerek 90%-a egészségtelen, tele van tartósító szerrel, adalékanyagokkal. Lelkiismereti okokból sajnos semmit sem fognak betiltani, ezért mindenki saját maga döntse el, hogy a felkínált rosszból a lehető legkisebb rosszat válassza. Vagy kutassa fel a jót, mert még azt is találhatunk ha nyitott szemmel és füllel járunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!