Vannak olyan fiatal keresztény fiúk, lányok akik hallgatnak CHristian Black Metal-t? (másnéven Unblack Metal vagy White Metal)
Ha igen, akkor melyik bandákat hallgatjátok? Mi a véleményetek erről a számról? 16/F.
https://www.youtube.com/watch?v=3rBL5O9v5iM
Nem vagyok keresztény, de imádom a black metált, szóval szkeptikusan álltam hozzá először, de ez eskü megállja a helyét a műfajban. :D Egyszer hibás volt a felirat, "Creeping" helyett "Crawling" a kígyós résznél, de amúgy az is rendben.
Néhol zavaró a kiejtése a vokálnak, látszik, hogy nem angol az anyanyelve, mert túl tisztán ejt mindent.
Régebben egyébként belehallgattam pár unblackbe, azok nem tetszettek, de ez egész jó a csekély hírnevéhez képest. :)
Ezekről a hülyeségekről még életemben halottam, hogy Unblack metal meg Christian Black Metal (jót röhögtem) tudom hogy manapság vannak ilyen megnevezések, meg ilyen "stílusok" de ez röhely.
Viszont amit utolsóként írsz, mégpedig a White Metal régebben ez volt az egyetlen megnevezése annak a műfajnak, amelyik alapvetően zeneileg dallamas hard rock zene volt, a szövegek pedig az életigenlésről, optimista dogokról és esetenként a vallásról is szóltak. Igaziból egyetlen képviselője ért el óriási sikereket, viszont ők megérdemelten, mégpedig a Stryper.
Tényleg jók (voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!