Lilithnek van férfi párja?
Úgy értem, hogy Lilith a nők önállóságát az elnyomott nők elleni kampány része.
Na most van olyan, ami ugyanez csak férfi? A férfiaknak sokkal rosszabb helyzete van, mert a szexista sztereotípiák miatt mi elnyomói vagyunk, tehát velük bármit meg lehet tenni.
A társadalomban (főleg munkahely, szórakozóhely) pedig megy a gorillaharc és a férfiak egymás ellni sokszor mesterséges uszítása a nők által.
Olvastam Lilithről, és tetszett a karaktere. Van olyan istenség/démon ami ugyanezeket az értékeket képviseli csak férfiakat képviseli?
A történet szerint Ádám volt a párja,csak mint egyenrangú lény kikérte a részét a rendszerből,a világ irányításából.
Emiatt elmeszelték.
"Ádám egy lúzer."
Mi? Mi? Mi? Miért is lúzer? Kinek kellett elhagynia elsőként az édent? Tán Ádámnak? Akit hamarabb száműztek az édenből szerintem az a nagyobb vesztes. Lilith is megkapta a bűntetését amiért szembe szállt. Ha Lilith nem lúzer akkor az édenben wellnesselne továbbra is.
Lilith párja Ádám, akármennyire is nem akarod elfogani.
Lilith - Ádám --> mindkét fél, mindkét nem egyenlő
Éva - Ádám --> Éva alárendelt
Ja, Lilith nem démon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!