Egyébként én is tévesnek tartom az állítását, de ettől függetlenül titeket meg közönyösnek, amiért utána sem jártok a dolgoknak, csak a felszínnel foglalkoztok...
2018. máj. 10. 22:11
6/11 anonim válasza:
#5 vagyok: Ui.: Ősi embereket látogató űrlakókról szól a konferencia, legalábbis a közepe felé nagyon kitér rá és onnantól egyre erőteljesebben állítja a dolgot, csak abban az esetben ha valakit teljesen hidegen hagy a téma és nem akarja végighallgatni az elején lévő felvezető rizsázást is.
2018. máj. 10. 22:14
7/11 anonim válasza:
# 6
Ahha... " Ősi embereket látogató űrlakókról szól a konferencia"... Tényleg, inkább jobb is, hogy nem kerestem rá a googliban :D
2018. máj. 10. 22:51
8/11 anonim válasza:
Latszik hogy meg kis bakfis vagy. Vannak weboldalak, melynek megadott cimebol lehet mar sejteni a szintet es komolysagat... ;)
2018. máj. 11. 07:51
9/11 anonim válasza:
Annyi kevés hasznos üzenete van az olasz fordítónak, hogy nem ismerjük eléggé Istent. És valószínű, hogy sokan teljesen félreismerik. De a Biblia így ahogy van nem rossz, csak sok ember nem érti a lényegét.
2018. máj. 11. 08:42
10/11 KZitus válasza:
Szia
Olvastad valamikor a Bibliát? Valószínüleg nem, mert ott az van írva, hogy "A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a kiigazításra, valamint a fegyelmezésre, hogy azt tegyük, ami igazságos." 2Tim 3:16,17
Tehát maga Isten mondja el neked/nekünk, hogy a Biblia Tőle származó könyv, és azt is leíratta, milyen célból szól nekünk: "Így az Isten embere teljesen képesített, és minden jótettre hiánytalanul felkészített lesz."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!