Léteznek Magyarországon valódi, tradicionális Hindu vagy Buddhista csoportok?
Figyelt kérdés
"Valódi" és "tradícionális" alatt pedig az eredeti doktrinákat értem, nem a nyugatiasított, keresztényesített maszlagot, aminek a legnagyobb magassága a "szeressetek mindenkit" és "az erőszak rossz, értem?".
Ezzel szembe állítanám az ősi harcos - papi kaszt, a Brahminok hinduizmusát, vagy a Japán szamurájok buddhizmusát, és így tovább.
Tradícionális alatt továbbá értem még azokat az irányzatokat, amik tisztában vannak a tradicionális metafizikummal, vagy a metafizikai tradicionalitással...
#vallás #Japán #buddhizmus #hinduizmus #India #szamuráj #tradíció #metafizika #metafizikai tradicionalizmus #brahmin
2018. máj. 8. 09:20
12/12 anonim válasza:
Magyarországon, akik Indiában nyertek beavatást is a szeressetek mindenkit mondják, sőt, ők nem csak mondják, hanem teszik is általában, itt a kereszténységbe tudjuk, hogy az enyém jó meg elfogadok mindenkit de a háttérben azért nekem van igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!