Az ördög az interneten méginkább jelen van mint máshol?
Különösen ezen az oldalon aktív?
Figyelt kérdés
Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy igen. Szabadíts meg, kérünk, Urunk, minden gonosztól; adj kegyesen békét napjainkban, hogy irgalmadból mindenkor bűn és baj nélkül éljünk, míg reménykedve várjuk az örök boldogságot és Üdvözítőnknek, Jézus Krisztusnak dicsőséges eljöttét.
Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökkön-örökké. Ámen.
Ha Isten mindenható, akkor hogy a fenébe lehet ördög?
Szüntesse meg az Öreg a gonosz kis vöröst és balra el.
2018. máj. 2. 23:13
2/10 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy te egy nagyon aberrált ember vagy vagy egy troll, értelmes hozzászólást/kérdést még nem láttam tőled. :D
2018. máj. 3. 00:05
3/10 anonim válasza:
Ja ott kockul az ördög az üst mellett és ide írkál.
2018. máj. 3. 07:04
4/10 anonim válasza:
Miként lehetne jobban jelen? A netkábelben futó biteket lovagolja?
2018. máj. 3. 08:24
5/10 anonim válasza:
Igen, úgyhogy kapcsold is ki gyorsan, mond le a netet, nehogy megfertőzzön. Mi meg vígan elleszünk itt nélküled.
2018. máj. 3. 08:45
6/10 anonim válasza:
" Mert nekem van egy olyan érzésem, hogy igen. Szabadíts meg, kérünk, Urunk, minden gonosztól "
Most lőjjetek bokán,de nekem erről a Nem fogadott hívás című "horror"filmből jutott eszembe az ördögűzős jelenet,amikor a templomban egy félnótás elkezdett a gonosz szellemnek üvöltözni,hogy "távozz e telefonból!" :D Ott vesztettem el a fonalat,hogy ez most egy béna horrorfilm,vagy egy nagyon jó paródia.
Az ördög mindenhol jelen van, mert ő fejedelme ennek e mostani világ rendszernek. A legnagyobb fegyvere a média, a tv és az internet, mert ezek segítségével érhetőek el a legnagyobb tömegek, így sokakat megtéveszthet és becsaphat. És bármilyen viccesnek is találod kérdező, itt ezen az oldalon is jelen van, segíti a hitetleneket a keresztényekkel szemben.
2018. máj. 4. 09:31
10/10 E-Zsolesz válasza:
Utolsóval nagyjából egyetértek. De nem a vallástól akarja távoltartani az embereket, hanem a spiritualitástól. Ugyanis a vallások valójában kitekerték az igazságot. Luci azt támadja meg, aki hirtelenül és segítség nélkül ébred fel saját isteni lényének tudatával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!