Ma 11 órakor az Egyház a boldogok sorába emeli Brenner János vértanú áldozópapot. Készültök-e erre, esetleg van-e, aki ment Szombathelyre a boldoggá avatásra? Nálatok helyi szinten megjelent-e már az ő tisztelete?
Figyelt kérdés
Különösen kíváncsi vagyok szombathelyi egyházmegyés válaszokra, hogy ott mennyire népszerű Brenner János személye. Sajnos itt nálunk kevésbé, de én személy szerint örülök, mert Brenner életpályája nagyon szimpatikus a számomra.2018. máj. 1. 10:38
1/2 anonim válasza:
Egy csapatban lenni IV. Károllyal, azért az nem semmi!
2/2 anonim válasza:
Nálunk nagy tiszteletnek örvend. Tavaly Brenner János emlékév volt. Két testvére szintén Vas megyei egyházmegyében tevékenykedik, egyikük sajnos már nem él. Emlékké avatási helyszínt módosítani kellett, mert annyian regisztráltak a boldoggá avatására, hogy az eredeti helyszínen nem tudott volna mindenki részt venni rajta. Én a tv-ben követtem nyomon az eseményt, sajnos nem értesültem időben a nagy eseményről. Élőben bizos örökké felejthetetlen élményben lett volna részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!