Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn egy kereszténynek egy...

Bűn egy kereszténynek egy élethű szilikon szexbaba vásárlása?

Figyelt kérdés
Ha még nem találtam meg a társam, bűn-e ilyennel együtt lenni? Gyakorlásnak is jó. Tiltja ezt a kereszténység? Azt, hogy nem kecskével, férfival vagyok együtt teljesítve van. Végülis ez egy anatómiailag teljesen nő mindenhogy nézve.

#szexbaba #szexbaba vásárlás
2018. ápr. 26. 10:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hogy készíthet szilikon babákat? 😏
2018. máj. 1. 15:57
 22/24 A kérdező kommentje:

Amúgy, hogy feszegessem a témát...

Az előzőekre reagálva nem néznek ki rosszul már ezek a babák. Nézzétek meg pl. a szexbaba.probaljaki.hu oldalt. Nem tudom elhinni, hogy valaki azt mondja nem hasonlítanak egy bombanőre?

A kérdésem pedig az, hogy később, amikor járnak és gondolkodnak, keresztényi szemszögből baj lesz-e ilyennel együtt élni, rosszabb esetben feleségül venni?

Próbáljatok előre tekinteni 200 évet. Tudom nehéz, de nem lehetetlen. Nem olyan korszakváltó fordulat lesz, mint pl. régen, hogy nem lapos a Föld és nem ez körül forog minden? Először majd az elsőket máglyán elégetik, de később mégis elfogadott lesz?

2018. máj. 8. 08:24
 23/24 anonim válasza:
Meséld el milyen volt. Engem is érdekelnek az ilyen babák. Az ágynemű tartóban, vagy gardróbban becsomagolva elfér, ha vendég jön. Ha meg barátnőm lesz akkor a babát feldarabolom és lomtalanításkor kidobnám. XDDD
2019. máj. 14. 13:13
 24/24 anonim ***** válasza:

A kereszténység nem talált ki rá konkrétatt, mert akkoriban még nem létezett. Persze ahogyan fejlődik a világ mindig bővül mit nem lehet. Annak ellenére, hogy évezredek óta nem bővült a biblia. Van egy réteg aki szerint az rossz, és onnantól az rossz. Amúgy a lényeg, hogy te hogyan éled meg. Ha nem sikerült barátnőt találnid a világba, akkor szerintem nincs baj vele. Én barátnő mellett is használom. Bár x év keresztény élét után már a kereszténységet is megkérdőjelezném a helyedbe.

A szex babák a legjobbak. ^^

2021. nov. 26. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!