Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn egy kereszténynek egy...

Bűn egy kereszténynek egy élethű szilikon szexbaba vásárlása?

Figyelt kérdés
Ha még nem találtam meg a társam, bűn-e ilyennel együtt lenni? Gyakorlásnak is jó. Tiltja ezt a kereszténység? Azt, hogy nem kecskével, férfival vagyok együtt teljesítve van. Végülis ez egy anatómiailag teljesen nő mindenhogy nézve.

#szexbaba #szexbaba vásárlás
2018. ápr. 26. 10:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

A Westworld sorozatból veszem. Nemsoká elfogadott lesz egy robot. Végülis nem járunk messze. Akkor bűn lesz-e egy robottal/mesterséges intelligenciával lefeküdni? Érzelmi kötelék is kialakulhat mint pl. egy kutyával.

Vagy a nemrég moziban lévő Szárnyas Fejvadász filmben. Milyen jóképű főszereplőnek egy robot/fényforrás a társa.

2018. ápr. 26. 15:27
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

"Akkor bűn lesz-e egy robottal/mesterséges intelligenciával lefeküdni? Érzelmi kötelék is kialakulhat mint pl. egy kutyával."

Hogy magyarázzuk el? Ember vagy. Ha beszélgetsz, egy másik emberrel beszélgetsz - vagy ugyanaz, ha a falhoz beszélsz?

Nem normális emberi élet.

Elmegyógyintézetben van az gyakorta, hogy akár egymás előtt is önkielégítenek, maguk alá piszkítanak, magukban késhegyre menő vitákat tartanak.

Ők betegek, sajnos nem tudnak emberi méltósággal emberi életet élni.

Szerintem nem cél, hogy erre felé tartson az ember.

Cél lehet, hogy elemi ösztönein uralt legyen. Hogy szavai cselekedetei nemeslelkűségből eredjenek.

Cél lehet, hogy mindig, minden körülményben az emberi méltóságát megőrizze.

Lu Csi / ford.: Weöres S. /

A vad tigris dallamára

Szomjan sem iszom rabló forrásból,

hőben sem fekszem gonosz fa- árnyba.

A gonosz fának tán nincsen ága?

Az elszánt ember, ha szenved, állja.

Császár parancsa ültet lovamra,

felkantároztam, ostorom kézben;

tigris-barlangban verjem el éhem,

vadmadarakkal fázzam az éjben.

A napok múlnak, hőstettem nincsen,

évszakok szállnak, itt az év vége,

partról magasra nyúlnak a felhők,

ágak zenéje kopog a szélbe

hallgatva ülök titkos völgy mélyén,

hosszan fütyülök hegyen magasban,

a megfeszült húr hangja nem gyönge,

s a legszebb ütem megfoghatatlan,

embernek lenni eljátszhatatlan,

az igaz érzés dalolhatatlan,

de mert a szívem hajlíthatatlan,

nem szégyenlem, hogy merev maradtam.

*

2018. ápr. 26. 15:42
 13/24 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező! Nem nagyobb bűn egy szexjátékot használni, mint kielégíteni magad!
2018. ápr. 26. 17:08
 14/24 anonim ***** válasza:
54%

Hát ja, elég gáz, inkább találj egy barátnőt, és házasodjatok össze. Most komolyan neked egy élettelen felfújható guminő okoz örömet?

A kereszténység szerint a szex lényege, hogy örömet okozz a házastársadnak, boldoggá tedd őt vele. Nyilván egy guminő nem érez semmit. A szexualitásban testileg és lelkileg is összekapcsolódtok a pároddal, nyilván ez egy élettelen guminővel sem történik meg.

"Végülis ez egy anatómiailag teljesen nő mindenhogy nézve."

Mért van méhe, petefészke meg minden? 😂

Az csak egy darab élettelen gusztustalan nőre hasonlító valami. De nem nő. Nem érez, nem gondolkodik úgy mint egy nő, sőt sehogysem.

Mért kellene gyakorolni? Gyakoroltok majd a feleségeddel eleget. :D

2018. ápr. 26. 17:13
 15/24 A kérdező kommentje:

Lu Csi keresztény volt?

;)))

2018. ápr. 27. 09:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Ember volt. Weöres is. Te is.

"Ember vagyok, semmi sem idegen tőlem, ami emberi"

Publius Terentius

2018. ápr. 27. 09:56
 17/24 A kérdező kommentje:

"egy élettelen felfújható guminő"

Nem tudom, te a Hargitán élsz a Havasokban? Szóval nem láttál még igazi, szilikon szexbabát. Sajnállak, mert nem látod a mostani technikai fejlettséget.

"Mért van méhe, petefészke meg minden?"

Igen van, azok drágábbak. Teljesen anatómiailag úgy fejlesztik, hogy teljesen élethű. Van foga, nyelve, stb.

"gusztustalan nőre hasonlító valami"

Láttál már gusztustalan nőt? Én minden nap, ha végigmegyek az utcán. Nénikék, szőrös talpúak, elhízottak, büdösek, stb. Na azok tényleg gusztustalanok. Tényleg nem láttál még szilikon szexbabát, hát ez vicc.

Youtub-ot ismered? Tudsz benne keresni? Kérlek művelődj egy kicsit!

2018. ápr. 27. 09:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Szerinted mi az EMBER? (nem könnyű kérdés, de érdekel, hogy fogalmaznád meg)
2018. ápr. 27. 10:08
 19/24 A kérdező kommentje:
Az ember egy aggyal rendelkező húscafat, ami azt várja és tudja, hogy mikor múlik ki egyszer szemben a többi állattal. Alárendeli és robotol egy politikai rendszer alatt, dolgozik mint egy ló, megöregszik és lesheti ha nem kap nyugdíjat ;) Tömören fogalmazva.
2018. ápr. 27. 22:09
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Az ember ? - ez nagyobb probléma, mint a guminő.

hogy lehet, hogy egy agyas húscafat ilyet ír? egy másik eljátssza egy hangszeren? hangszeren, amit egy másik elkészített?

https://www.youtube.com/watch?v=eUjfut_euoY

hogy építhet, festhet ilyet?

[link]

[link]

hogy írhat ilyet?

[link]

Mit gondolsz?

2018. ápr. 27. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!