Miért ver az Úr több évtizede és még mindig, ha olvasom a Bibliát, nem bűnözök, erkölcsös vagyok, igazat mondok, miért mindig az erkölcstelen gonosz a boldog és sikeres, nagy?
a kettesnek: jelenések könyve János próféta vélelmezett szavai 1. fejezet:
"Boldog aki olvassa e könyvet, és meg is tartja amik benne írva vannak, az idő ugyanis közel van." én nem vagyok boldog pedig olvastam az írást.
"Mert aki felmagasztalja magát, megaláztatik, és aki megalázza magát, felmagasztaltatik.”
(Máté 23:12)
Most komolyan, itt előadod, hogy te milyen jó ember vagy, az ismerőseid meg mind s*ggarcok. -.-
Talán nem Istent kéne hibáztatni azért, mert neked szar, hanem tenni érte, hogy jobb legyen. :) Tudod, segíts magadon, Isten is megsegít. :)
boldoggá tesz, hogy olvashatod, hogy Isten szava szerint élhetsz?
Szoktál ígemagyarázatokat olvasni vagy hallgatni templomban? Sokat segítenek, és az is ha közösségbe jársz, ahol elfogadnak és tudsz őszintén beszélni velük, akár egy gyülekezetbe, vagy délutáni csoportokba
Bizonyára van oka annak ami történik és csak Isten tudja mit miért tesz, kérdezd meg, imádkozz, kérd hogy mutassa meg
Sajnálod az ismerőseidtől a jó életet? Lehet egyébként hogy ez csak felszínes, aki mindig boldognak tűnik annak is sok komoly problémája szokott lenni, csak nem mások előtt éli meg őket
És ne mondd hogy nem szereted őket...:(
Azt hiszem ilyet senkire sem kéne mondani
Máté 6:
"19Ne gyűjtsetek magatoknak kincset a földön, ahol moly rágja és rozsda marja, s ahol betörnek és ellopják a tolvajok! 20A mennyben gyűjtsetek kincset, ahol nem rágja moly és nem marja rozsda, s ahol nem törnek be és nem lopják el a tolvajok! 21Ahol a kincsed, ott a szíved is."
Majd amikor "eljön az idő" Isten ítélőszéke előtt fogsz állni te is, meg ők is. Inkább az a kérdés hogy neked mivel kell elszámolnod? Hányszor hazudtál, hányszor vettél el valamit ami nem a tied, volt-e már hogy nem szerettél valakit feltétel nélkül? Stb, stb...
Ha bármelyikre is "igen" a válasz, akkor ne mondd azt hogy a barátaidat gonoszak, legfeljebb azt hogy te kevésbé vagy gonosz, de ugyanúgy áthágtad Isten törvényeit.
Csak Krisztuson vezet az út a megváltáshoz, csak ő élt tökéletes életet, és halt meg teljesen ártatlanul azért hogy te élhess!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!