Keresztények! (Főleg katolikusok! ) Csak én érzem úgy, hogy a hitélet tekintetében mindenki a kormánypárt kapcarongyává vált?
Katolikus vagyok és nem fideszes. Sajnos a kormány tényleg sokszor megpróbálja felhasználni a különböző felekezeteket, így a katolikus Egyházat is, hogy minél nagyobb előnyt csiholjon magának. Ettől függetlenül a hitéletben nem nagyon kerül elő a téma, ha nagy ritkán igen, akkor is pártok említése nélkül
Templomba pedig azért járunk, hogy közösségben legyünk Krisztussal, nem trécspartnereket keresni. Ha te politikai okokból hanyagolod Krisztust, akkor elsődlegesen veled van a probléma.
én úgy látom hogy nagyon sokan vannak akik nem fideszesek, vagy ha azok akkor is sokkal korrektebbek mint az átlag kommentelő, mint mindenhol máshol is sajnos a 777 falán is a legerőszakosabb emberek a legaktívabbak, de szerintem sok emberben uralkodik még a gondolat hogy a szószék nem arra való hogy pártpolitikai kampánybeszédet mondajanak róla és a kereszt nem arra való hogy egy pártzászló alsó sarkába illesszék, és akik ezt felmondták pont azok az emberek akikről írsz is
és még egy személyes tapasztalat: akik olyan igazi mellverő "keresztény konzervatívok" az esetek mintegy 80%-ában szinte egyáltalán nem járnak templomba, nem sokat tudnak a kereszténységről stb, és a maradék 20% sem mind csupa elhivatott
Milyen párt az a KDNP? Akinek a vezetője, Semjén Zsolt hobbiból állatokat öl?
Ez lenne a kereszténység? Jézus erről prédikált volna?
Valahogy én mást olvastam a Bibliában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!