Aki keresztény és meleg az, hogy éli ezt meg? Nem zavar, hogy egyedül kell élnetek? Nem rossz, hogy megbámulsz egy neked tetsző fiút/ férfit és tudod, hogy az bűn?
CSAK az válaszoljon aki keresztény és meleg!
(Vagy leszbikus)
Olasz Barátomnak:
Nos ezért élnek a világi keresztények fertőben, és Istentől elidegenedett módon.
Mert a vezetőik példáját követik.
Ám Mi nem tartozunk egyik világi egyházhoz sem.
" Mert a vezetőik példáját követik.
Ám Mi nem tartozunk egyik világi egyházhoz sem. "
Félre ne érts,én sem értek egyet a fentebb elhangzottakkal a többi kommentelővel,de ez szemet szúrt. Nem tartozunk világi egyházhoz? És a Jehova tanúi mégis mi,ha nem egy világi egyház?
"Tévedés.
Mária nem volt Bűntelen.
Mert akkor nem kellett volna a törvény szerint áldozatot bemutatnia az élete során.
Bűntelen csak Jézus volt, mivel Ő nem örökölt emberi géneket, a szülőanyjától, mivel a szellem vigyázta a fejlődését. Ezért nevezhették szentnek Isten fiának Jézust."
Oké, elhiszem. Csak épp nem arra válaszoltál, amit kérdeztem, hanem belekötöttél olyasmibe, ami a kérdésem lényegén egyáltalán nem változtat.
Erről volt szó, ha esetleg nem akarsz visszagörgetni:
Te írtad:
"Miért nevezi kereszténynek az magát, aki tisztátalan életet él?"
Erre én reagáltam:
"Úgy tudom, egyedül Jézus (szerk.: jó, akkor Mária nem) az az ember, aki tökéletesen bűntelen életet élt. Minden más ember bűnös, tisztátalan. Akkor ezek szerint senki se keresztény?"
Erre még mindig nem válaszoltál.
Azt se értem, miféle vallás az, amiben elvileg a felebaráti szeretet a legfőbb tanítás, de mégis olyan jelzőkkel dobálóznak más emberekre, hogy "mocskos, undorító szenny". Példamutató dolog, mondhatom.
Hirdetni kell az igét a pulyáknak is:
Isten akarata, hogy a fertelmes buzulást abbahagyjátok! Ne csapjátok be magatokat, egy pulya, buzulmán sincs a mennyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!