Protestánsok! Mit szerettek a katolikus egyházban?
Igen, jól olvastátok. :) Vannak olyan dolgok, amik megfognak titeket a katolicizmusban? Esetleg olyan dolgok, amiket jónak találtok a katolikusoknál, és hiányoljátok, hogy nálatok nincs ilyen?
A gyűlölködő katolikusellenes válaszokat most kérlek mellőzzétek, arra vagyok kíváncsi, mit tartotok jónak a katolikusoknál. :)
A papok 1%-a pedofil még szerinted is?! Minden századik pap? Ez kiakasztó. Be kéne tiltani akkor a katolicizmust! A migráncsok sokkal kisebb mint 1%-a pedofil, terrorista, stb. mégis mekkora balhé van miattuk!
"EZ FELHÁBORÍTÓ!"
De a liberálisok között is kevesebb van szerintem (nincs bennük szexuális elfojtás miatt mindenféle torzulás), de az biztos, hogy rossz, hogy rábízzák a gyerekeket és lelkét, ha ennyi a hibahatár.
Félreértés ne essék, nem azt akarom kihozni ebből, hogy a terrorizmus szuper, stb. csak elborzaszt ez a nyílt kettős mérce csoportokat illetően (migránsok, leszbikusok, melegek biszexuálisok stb.)
Szerintem nagyon szépek a katolikus templomok :) bár eddig élőben csak a Szent László templomba voltam kőbányán na az gyönyörű :D jobban sajnos nem ismerem a katolikus egyházat nem láttam még misét fogalmam sincs hogy zajlanak nálatok a dolgok csak annyit tudok hogy keresztet kell vetni amikor bemegyünk a templomba.
Ja és ami a legjobban tetszik azok a freskók :D hiányolni nem hiányolok semmit ugye én református vagyok azt szoktam meg ami nálunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!