11/12 anonim válasza:
ó és még egy gondolat...
folyton te is és a többi tanú is azt hangoztatjátok hogy mennyire sajnáltok mindenki mást és mennyire szeretitek őket mint embereket, nem, nem a leereszkedő stilussal van a bajom, hanem azzal hogy mind ezt a szeretetet és tiszteletet pont azért nem lehet látni mert ahogy fentebb is irtam annyit nem vagytok hajlandóak megtenni hogy képzavarral élve ne sz@rjatok a vasárnapi ebédünkbe
12/12 anonim válasza:
11.Megmondanád melyik vallás,gyülekezet nevel tégedet.
Remélem annyira vagy keresztény,hogy nem szégyeled a vallásodat.
Amikor kimondod azokat a csunya szavakat előbb mosd meg a fogaidat,és ha kérhetem engemet szidj és ne a tanúkat helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!