Miért sírunk ha ellenállunk az ördög csábításának? Szerintetek?
Csak úgy nem szoktam sírni. Ezért is írtam ki a kérdést.
Hát, pénteien voltunk bevásárolni húsvétra és az unokatesóimnak is megvettem amit gondoltam. Majd este elkezdtem azon gondolkozni hogy meg kéne az édességet amit nekik vettem pedig ilyesmire nem szoktam gondolni se. De egyre jobban ezen járt az agyam, akkor mondtam hogy távozz tőlem gaz kísértő, és egyszer csak rámtört.
#6 szerintem is
Kérdező, a pszihológus segíthet
A sírás nem szégyen és nem gyengeség!
A sírás elérzékenyülés, együttérzés
Nem az ördög csábításának ellenállása a konkrét ok a sírásra, hanem az Ördög munkájának, következményének a tudat alatti meglátása. Az ördög rombol, pusztít, szét zúz és nyomorba dönt, még akkor is, ha némelyeket a gazdagsággal könyékez meg.
A következmény bűntudat, bűnbánat, bűnvallás ez pedig sírással jár együtt. Sírunk a bűnök felett! Sírunk, mert megismertük az igazságot, sírunk, mert, ha alázatos szívvel őszintén és alázatosan megvalljuk bűneinket, akkor az Úr Jézus megbocsát és kegyelmébe fogad és megszabadulunk rabláncainktól, bűneink terhétől stb. ez sírással jár együtt.
Jézus is sír, amikor bűnt követünk el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!