Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerinted ha Kínába születtél...

Szerinted ha Kínába születtél volna, akkor is hinnél Jézusban?

Figyelt kérdés

2018. márc. 28. 15:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

Tessék nagyokos:

[link]

Forrásokra hivatkoznak, valóban sok millió keresztény van kínában.

2018. márc. 29. 17:05
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Tehat 2 millio kereszteny a masfel milliardbol az szerintetek jelentos...? Magyarorszag durvan 10 millios lakossagahoz viszonyitva ez kb. 13 ezer embert jelentene. A tenylegesen hivokhoz kepest kb. ennek a negyedet...
2018. márc. 29. 19:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem azzal van bajom, hogy tetszőlegesen változtatjátok egy adott terület keresztényeinek számát.

Egy kérdésnél arról volt szó, hogy miért van éhínség Afrikában, és az volt a válasz, hogy mert eltávolodtak Istentől, és ez a következménye. Aztán két válasszal odébb már hú' de keresztény volt Afrika is......

2018. márc. 29. 20:56
 14/16 anonim ***** válasza:
46%

Nem tudom, hogy a 2 milliót miből olvastad ki, a linkelt oldalon az alábbi áll:

"massachusettsi Centre for the Study of Global Christianity intézet becslései szerint ez a szám ténylegesen elérheti a 70 milliót is. Egy bizonyos Zhao Xiao volt pártag szerint, aki keresztény lett állítja, 150 millió is lehet ez a szám"

Mivel üldözött vallás a kereszténység, ezért pontos számot nehéz adni.

Természetesen ez sem hatalmas nagy szám, csak felvetettem, hogy elvi lehetős meglenne ott is.

Nem tudom honnan szeded ezt a baromságot, még hasonlót sem írtam, kérlek fejezd be a rágalmazást!

2018. márc. 29. 22:37
 15/16 Alex Fly ***** válasza:
48%
Ha Kínába születtem volna és ott is ugyanezen információkat szereztem volna Jézusról, akkor igen. Ha olyan helyre születek, ahol nem hallok rólab akkor valószínűleg nem ismerem meg, így hinni sem tudnék benne. Ha viszont kerekeim lennének, akkor én lennék a villamos...
2018. márc. 30. 02:07
 16/16 anonim ***** válasza:
A hit hallásból van. Tehát aki nem hall róla, nyilván nem ebben hisz. Viszont nem elég hallani róla. Ha nincsenek valakinek közeli hívő ismerősei, barátai, akkor nagyon nehezen fog a hit útján járni. Ez vonatkozik a magyar keresztényekre is. Sokkal nehezebb a vallásról reális képet alkotni, ha nem ismerünk közelről olyan embert, aki gyakorolja, és hithűen él.
2018. márc. 31. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!