Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet kérni istentől...

Hogyan lehet kérni istentől megbocsájtást?

Figyelt kérdés
Rossznak érzem magamat. Nem tettem semmit ami miatt így kéne éreznem.. félek istentől,ebből gondolom h rossz vagyok..hitem kozepes, de szuletesemtol fogva remenykedek benne hogy letezik. Szoktam imádkozni, néha mikor kezembe szoritom a gyongyfuzert szeretetet erzek.. ugy erzem bunos vagyok,hogyan kerhetnek istentol megvaltast bunbocsajtast ?
2018. márc. 21. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
36%

Szorongathatsz bármit a kezedben, attól még nem kapsz bűnbocsánatot. Bár érdekes, hogy olyantól vársz bocsánatot, akit még csak annyira sem tisztelsz, hogy nagybetűvel írnád a nevét. Gondolom trollkérdés.

Mindenesetre itt a válasz:

"Beteg valamelyitek? Hívassa el az Egyház elöljáróit, és azok imádkozzanak fölötte, s kenjék meg olajjal az Úr nevében. A hitből fakadó ima megszabadítja a betegeket, és az Úr talpra állítja. Ha pedig bűnöket követett el, bocsánatot nyer. Valljátok meg tehát egymásnak bűneiteket, és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok. Igen hathatós az igaz ember buzgó könyörgése."

"Ezekkel a szavakkal rájuk lehelt [megj.: apostolokra], s így folytatta: Vegyétek a Szentlelket! Akinek megbocsátjátok bűneit, az bocsánatot nyer, s akinek megtartjátok, az bűnben marad."

2018. márc. 21. 17:54
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

A történelmi felekezetek nem tanítják, de Keresztelő János és Jézus fő üzenete az volt, hogy

"Térjetek meg és higgyetek az evangéliumban"

A sorrend fontos, a megtérés kell legyen az első lépés. A megtérés nem szitokszó, hanem a bűntől való elfordulást és Istenhez odafordulást jelent.

Ez a Te életedben is az Isten akarata.

2018. márc. 21. 17:56
 3/4 anonim válasza:

"Hogyan lehet kérni istentől megbocsájtást?"

E-mail-ben.

2018. márc. 22. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Megállsz a szobád közepén, felnézel, és bocsánatot kérsz. "Aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik" Ilyen egyszerű.
2018. márc. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!