Mi a bérmálás hét próbája?
Figyelt kérdés
uttána néztem a bérmálás feltételeinek de nem írták mi a bérmálás 7 próbája2018. márc. 18. 18:15
1/6 anonim válasza:
Milyen 7 próba?? :D
Fel kell készülnöd, meg kell ismerned a keresztény, katolikus hit alapjait, bizonyos kérdésekre tudnod kell a válaszokat, majd lesz egy bérmavizsga, ha átmentél, utána bérmálkozhatsz.
2/6 anonim válasza:
Soha nem hallottam róla, pedig rk. vagyok és bérmálkoztam is. Most már engem is érdekel...
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Feltételezem adott helyen kitaláltak valami további felkészülést segítő dolgot, aminek adtak egy fantázianevet.
Hivatalosan ilyen nincs, adott közösségben lehet.
5/6 anonim válasza:
#2 és #3 választ írtam.
A fentebb linkelt oldalon találtam ún. bérmálkozásra feladatlehetőségeket. Szerintem pl. abból kell hetet kiválasztani és teljesíteni.
6/6 anonim válasza:
Annak a honlapnak kéne írni emilt, amelyiken írnak róla. Csak nem találok elérhetőséget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!