Isten miért nem segit ha imádkozunk hozzá?
Vallásos válaszok:
1. Isten nem automata, aki az imáért cserébe megjutalmaz.
2. Isten jobban tudja mi kell neked, mint te magad.
3. Isten próbára akar tenni téged.
Nem vallásos válasz: nincs Isten.
Isten mindig segít, legfeljebb mi nem vesszük érte...
Nem tudhatod, hogy az imáid miatt eddig milyen katasztrófákat hárított el e fejed fölül.
Nem tudhatod, nem a Túlvilágra tartogatja-e a segítséget, mert ott SOKKAL nagyobb szükséged lesz rá.
Szóval Ő mindig segít, csak nem mindig úgy, ahogy mi akarnánk, hanem úgy, ahogy a legjobb nekünk.
Isten már azzal is segít a Hozzá imádkozón, hogy nem engedi, rossz, vagy még rosszabb történjék az illetővel.
Az ima sem mindegy, milyen, mert Isten a legyalázatosabb imára sem küld sült galambot egyenesen szájba.
Nekem sok dologban segített, bár amikor ugyanezt a kérdést tettem fel magamban, én is elveszítettem a hitet benne, az imádkozásban. Mégis, ezt követően volt, hogy megoldódott egy bizonyos fokig a helyzet.
A legfőbb vágyamat mindazonáltal nem váltja valóra. Nem értem miért sodorta elém a boldogságot ha el kell veszítenem. Mégis kitartóan imádkozok Hozzá továbbra is, a lelkibékém miatt szükségét érzem. Valamint reménykedek továbbra is, hogy Isten segít nekem ebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!