Szerintetek összeegyeztethető az, hogy egy srác magáról azt vallja, hogy nagyon vallásos, de mégis szeret fantasy és sky-fi filmeket nézni?
Figyelt kérdés
A kettőnek nem kellene ütnie egymást, hisz utóbbi, még a földönkívüliekben is hisz! vagy én vagyok tudatlan és rosszul gondolom?2018. márc. 5. 19:40
11/12 anonim válasza:
Én rengeteg fantasy-t és sci-fit nézek/olvasok, még írok is egyet... Ez azonban nem jelenti azt, hogy hiszek az unikornisokban, tündérekben, űrlényekben és egyéb lényekben, amiket például én találok ki. Ez fantázia, ahogy a neve is mutatja, a film pedig szórakozás.
Nem hiszem, hogy a filmes érdeklődésének tükröznie kéne, milyen vallást követ és mennyire...
12/12 anonim válasza:
Nem túlzottan üti egymást a kettő. Ha pl. horror rajongó lenne, akkor az már gyanús lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!