Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Homoszexuális irányultságú...

Homoszexuális irányultságú emberként mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Túl vagyok a harmincon,még sosem volt párkapcsolatom.A felszínen mindenki egy barátkozó,nyitott embert lát,ami szintúgy a természetem része.Ennek ellenére nagyon kevesen tudják,hogy mekkora magány és belső űr van bennem a vágyaim miatt.Tizenévesen sokat imádkoztam Istenhez,hogy szabadítson meg ezektől a vágyaktól.Sajnos azóta is megmaradtak.Azóta olyan szorongásokat okozott már ez,hogy egy idő után befuccsolt az egyébként bár nagy erővel,de kifelé egészen sikeresen (nagyrészt) látszatvilágom.Pszichiáter által felírt nyugtatókat szedek (nem vagyok pszichiátriai beteg!) a szorongásaimra,több pszichoterápiára is jártam,de igazán senki sem segített.Keresem a homoszexualitásból való kiutat,azt is,hogyan tudnék az ellenkező nemem felé mást is érezni sima barátságnál vagy szimpátiánál,de azóta is kizárólag azonos neműek felé vannak ilyen érzéseim.Nem találom mi ebből a kiút és egyre kevésbé látom a perspektívát.Mitévő legyek?:(

2018. febr. 17. 17:11
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 anonim ***** válasza:
rendben ;)
2018. jún. 22. 19:33
 102/161 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy amit még írni akartam, szerintem fogadd el magad melegként mivel már biztosan tudod hogy az vagy. Ha ennek ellenére akarnád heteróvá erőltetni magad az annyira káros lenne mint mikor a balkezes gyereknek hátrakötik a bal kezét és kényszerítik hogy a jobbat használja.
2018. jún. 22. 19:38
 103/161 anonim ***** válasza:
100%

Miért emeled ki megint?

Te is tudod a választ. Vagy boldog leszel, vagy nem. A te döntésed

2018. aug. 3. 01:05
 104/161 anonim ***** válasza:
87%

Konkrét példát amúgy még mindig nem láttam a bibliából SEM, ami kijelentené, hogy melegnek lenni bűn.

Eddig csak olyan példát láttam, amire fél szemet becsukva, hunyorítva úgy ahogy rá lehet fogni, bele lehet magyarázni.

Az, hogy az Istenetek azt vette alapvetőnek, hogy férfi + nő, nem azt jelenti, hogy a férfi + férfi bűn!

Plusz ha még bűn is lenne (ami nem az!) akkor miért teremtett melegeket? Vagy ilyen szadista lenne, hogy direkt ilyenre teremtett, hogy egy életre szenvedj? Erősen kétlem, hogy egy jóságos isten ilyet tenne....

2018. aug. 3. 08:46
 105/161 anonim ***** válasza:
19%

Idézet a Bibliából:

22

Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonynyal hálnak: útálatosság az.

23

És semmiféle barommal se közösülj, hogy azzal magadat megfertőztessed, és asszony se álljon meg barom előtt, hogy meghágja őt; fertelmesség az.

13

És ha valaki férfival hál, úgy amint asszonynyal hálnak: útálatosságot követtek el mindketten, halállal lakoljanak; vérök rajtok.

14

És ha valaki feleségül vesz valamely asszonyt annak anyjával egybe: fajtalankodás ez; tűzzel égessék meg azt és azokat, hogy ne legyen köztetek fajtalankodás.

15

Ha pedig valaki barommal közösül, halállal lakoljon, és a barmot is öljétek meg.

2018. aug. 4. 06:03
 106/161 anonim ***** válasza:
68%

Ószövetség? Mármint az a része a bibliának amit a legtöbb keresztény ma már nem vesz figyelembe, az a könyv, ami többek között hirdeti/elfogadottnak tartja a rabszolgaságot?

Leviták 25:

44 Szolgáitok és szolgálóitok azokból a népekbõl kerüljenek ki, amelyek körülvesznek benneteket, közülük szerezzetek szolgákat és szolgálókat.

45 Azonkívül szerezhettek azoknak az idegeneknek a gyermekei közül is, akik köztetek élnek, továbbá rokonaiktól, akik körötökben élnek, és akik megtelepedtek földeteken. Õk lehetnek a tulajdonotok,

46 és magatok után örökségül hagyhatjátok õket gyermekeitekre, hogy örök jogon az övéik legyenek. Õk lehetnek a rabszolgáitok, de testvéreitek fölött, Izrael fiai fölött nem rendelkezhettek kényetek-kedvetek szerint.

Csodás, mondhatom...

2018. aug. 4. 14:32
 107/161 anonim ***** válasza:
13%

"Homoszexuális irányultságú emberként mit tehetnék?"

Ha hiszel Jézusban, akkor menj el keresztény pszichológushoz és gyógyulj meg

2019. júl. 10. 13:05
 108/161 anonim ***** válasza:
40%
Kérdezd meg az istentől hogy miért gonosz
2019. júl. 10. 19:00
 109/161 anonim ***** válasza:
42%
Azt a mindenit emberek !!! Hu húúú ... nem tudom lereagálni ezt a sok sátáni összemosott szennyet ! Hú gyerekek ! Ez hihetetlen !!! Tényleg nem találok szavakat !!! ... Ebben az egész gyakori kérdések .hu történetben , meg minden ilyen közösségi oldalakat összevetve , a különböző kommentár felületeken át , megfigyeltem hogy mindig van egy csekély % , kb 10 % de nem akarok itt most matekozni , nem is ez a léyneg , szóval a törzsöke ,akiket egyértelműen ISTEN vezet , és az Ő sugallatától ihletve írnak , jó indulattal , és segítő szándékkal . Az összes többi az ördög sugallatai alapján beszél ( ír ) , és nyilván ezek szerint így is élnek , mivel a " Szívből szól a száj ! " Tehát tetteik is azonosak . Az a baj , hogy ezek a segítségre váró áldozatok ,akik a kérdéseket felteszik , faltól falig futkosnak , és nem tudják mit tegyenek , miképpen gondolkozzanak , mitévők legyenek . Minden világi lehetőséget megpróbáltak , és senki sem segített . Egyedül ISTEN tud segíteni ! Értem hogy azt írod sokat imádkoztál . De valami hibádzik az biztos . Az ima attól ima hogy hittel beszélsz ISTENHEZ , és választ is kapsz !!! Mert az ima párbeszéd ! mit mondott neked ISTEN ? Mit mond azóta ? Figyelj rá ! Mert Ő nem hagy válasz nélkül ! Le akarod te tenni ezt a homo dolgot ??! Ha igen , akkor állj ellen ! Nem hogy nem szabad tettekre váltanod az ilyen gondolatokat- vágyakat , hanem már az is hatalmas bűn , ha gondolatban beleegyezel , ilyen vágyakba , gondolatokba , vagy egyet értesz ilyen emberekkel ! Lehetséges könnyen , hogy egész életedben ez ellen kell küzdened ! hogy miért engedi meg ezeket ISTEN ezt tőle kell megkérdezned ! De egy ponton túl nem jó bolygatni ISTEN dolgait , mert a sátán tönkre tud tenni téged és a kárhozatba taszítani azzal hogy elkezded a sátán "miértjeit" forszírozni , és átmész VÁDLÁSBA , úgy hogy észre sem vesze d, és ISTEN ellen fordít az ördög , és vádolod ISTENT hogy miért teremtett homónak , meg ki tudja még miért vádolod . Pedig ha valami boztos 1000% , az az hogy ISTEN senkit nem teremt homoszexuálisnak !!! ISTEN a képmására alkotta az embert , de az ember BELEÁRTOTTA MAGÁT amibe nem kellett volna , és igent mondott az ördögnek , minden így kezdődött ! Azóta isszuk a levét ! De most mit csináljunk ??? Álljunk be a sorba a sok ember mögé akikben a gonosz lélek vádolja ISTENT és az embereket is , mindenkit, és ha nem maradt más , akkor maga ellen fordul és önvádaskodásba folytja magát ??! Ez lenne a megoldás ? A Keresztény élet küzdelem !!! Bizony 4 Küzdeni kell ! Írkálnak itt sátáni hülyeségeket hogy előző meg következő élet , meg ilyen asszem buddhista maszlagok ! Elárulom hogy nem lesz következő meg nem volt előző életed ! Hanem itt a földön kell úgy élni hogy ISTENNEK tetsző legyen az életed , mert utána vagy a pokolban maradsz egy örökkévalóságon át , vagy a MENNYBEN :) ! Mindenkinek szabad választása van ! Ne hidd el azt hogy élja mának mert egy életed van , nincs a halál után semmi ! Van , csak nem olyan értelemben mint hogy előző meg következő életek sokasága meg ilyen badarságok ! Ez kamu ! Meg az is hogy a földi élet után nincs semmi csak egyszerűen vége , se kép se hang . Az igazság az hogy van ez a földi életed és utána vagy pokol vagy Menny ... rajtad áll ! ISTEN ahogy mondta : " Elétek tártam a tüzet és a vizet ! " A döntés rajtad ! Mindenki maga dönt hogy él ! De ha a legjobb is vagy az emberek közül ( de snki sem bűntelen ) akkor is ajándék az üdvösség !!! Nem lehet cselekedetekkel kiérdemelni ekkora ajándékot ! Az Apostolok kérték JÉZUST : Növeld a hitünket ! Erre JÉZUS : Ha akkora hitetek lesz is mint egy mustármag , bármit megtehettek ! Magyarán finoman próbálta ecsetelni nekik JÉZUS hogy ne törjenek le ,de smmmi hitük nincs ! Szóval nincs mit növelni ! Kell egy alap igent mondani a hit ajándékára , és úgy kérni hogy növelje JÉZUS a hited ! ÉÉÉS kitartónak kell lenni az imádkozásban , ismerek egy papot , akinek a családjában a papa , 50 évig imádkozott hogy legyen egy pap a családban míg végül meghallgatta ISTEN az imát , és lett is egy papa , nem is akár milyen !!! " Kiválasztott edényem " ezt mondta nekem JÉZUS erről a papról . Ahogy Pálról is mondta . Nem fogok nevet mondani , mert sokan ismerik , és eléggé megosztó ember , ahogy JÉZUS is az ! Összegezve az én tanácsom ez : Mondj ellent halálodig a homoszexuális vágyaidra - gondolataidra , és soha ne egyezz bele ezkbe a vágyakba - gondolatokba , mert az már bűn !!! Arról nem is szólva hogy nehogy cselekedetekre süllyedj !!! Mondom , már az is bűn ha gondolatban beleegyezel !!! Tarts ki a kísértések ellen , és az imáidban JÉZUSHOZ !!! És minden más bűnt is kerülj ! Imádkozz szüntelen JÉZUSHOZ , mert meghallgat , de hittel imádkozz !!!!!!!!!!!!!!!!! Mert Ő VAN és nem hagy cserben , bár mit is gondolsz , vagy mások bárhogy vélekednek , mert eljön az idő , amikor minden ember elé fog állni , és akkor ítéletet mond JÉZUS ! Hidd el nekem , nem akarsz a pokolra kerülni ! el tudod képzelni milyen az ha egy örökkévalóságon át minden bűnödet végtelenre nagyítva éled át , amiket nem is gondoltál bűnnek , akkor meglátod tisztán mekkora bűnben éltél ! És ezen bűnök súlya altt gyötrelmek között egy rideg , hideg , sötét üres semmibe kizuhansz , felfoghatatlan távolságba mindentől és mindenkitől , ISTEN szeretetétől távol , egymagad leszel és soha nem szűnik meg a tudatod , és ez mindig így lesz ! Megőrülés tetőfokának állapotában ragadsz örökre ! Felfogod ? Nem lesz vége SOHA ! Ezzel szemben választhatod a MENNYET , ami ennek a borzalomnak hanyatt homlok az ellentettje !!! Olyan beteljesülés , amit ember föl nem foghat , olyan boldogság és öröm , és SZERETET , egy hatalmas végeláthatatlan Mennyei társadalomban , ahol mindenki boldog és nincs bűn , se félelem , se sírás , sem semmmi nyoma a rossznak , csak ISTEN színről színre látásában élni , MAGÁVAL aSZERETETTEL egy örökkévalóságon át !!! Te döntesz ! Ennek tükráben megkérdezem , hogy megéri e , akár egy egész földiéleten át szenvedni és küzdeni , ha az van kiszabva ? De ISTEN irgalmas , ezt ne feledd ! Lehet hogy kijut a szarból , de biztos hogy ad neked rengeteg jó dolgot is ! De meg kell keresned az okát hogy miért vagy ennyire bezárva önmagadba , és tele félelmekkel ,meg szorongással , de erre kizárólag ISTEN tud rávezetni , ki kell alakítanod Vele egy olyan szoros kapcsolatot hogy beszélgetni tudj Vele , én azt javaslom keress egy lelki atyát , aki segít és tanácsot ad hogy miképpen közeledj ISTENHEZ !!! Aztán meglásd minden ... MINDEN JÓRA FORDUL !!!!!!!!!!!!!! NE FÉLJ CSAK HIGGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogj egy Katolikus Szent írást , és olvasd nap mint nap , ha csak egy oldalt is , de rendszeresen olvasd , és kérd kitartóan JÉZUST hogy tanítson imádkozni és tisztítson meg téged a szennytől , és egy percet se félj , minden rendben lesz !!! De hit nélkül semi az ember !!! ---------És akkor most más téma : Nem tudom , de nem lehetséges hogy egy olyan ember vagy , aki pontosan azért írtad ezt , mert vagy az örödg oldalán állsz , és csak keseríteni akarod az embereket , és lebeszélni ISTENRŐL , vagy ateista vagy ??? Hmm ? Nem jól tippelek ? Beletrafáltam ??! Úgy állítod be , mint ha hívő lennél , nem vetnéd el ISTENT , de azt sugallnád hogy neked nem segített , pedig kérted ! Szóval azt akarod sugallni hogy nem is létezik . Igazam van ??? Ez csak tipp , de nem tudtam szabadulni ettől a gondolattól ! Nem tudom ki a forrása ennek a gondolatnak , de ez van . Ha nem így van elnézést kérek ! Na jó ennyi . ... Az ÚR JÉZUS kegyelme legyen mindnyájunkkal !
2019. júl. 10. 23:02
 110/161 anonim ***** válasza:
0%
Ima JÉZUSHOZ Aki tud segíteni !!! : JÉZUS kérlek téged segíts megszabadulnom a homoszexualitás démonától ! Ajándékozz meg engem egy teljesen új élettel , amelyben egy hozzám való lánnyal tudjuk élni neked tetsző életünket ! Kérlek tegyél szabddá mindentől ami most bennem neked nem tetszik ! Ajándékozz meg engem a folyamatos megtérés kegyelmével , és hogy eljussak a Te fenséges ismeretedre , hogy mindenkor egyre tökéletesebben teljesítsem be akaratod ! Taníts ebegem élni , édes JÉZUS , taníts engem bölcsességre , mely által meg tudom különböztetni e világ szennyének vakságában a jót a rossztól ! És hogy mindenkor megcselekedjem a felismert igazságot , ehhez adj kérlek bátorságot , hogy legyőzzem félelmeim, és hogy küzdjek a gonosz ellen , hittel , szeretettel , alázattal , kitartóan ! Taníts engem imádkozni , szeretni ! És engedelmesnek lenni számodra . Add meg azt a kegyelmet hogy legyőzzem önmagam ! Továbbá hogy abban leljem örömem , hogy megújítasz engem és megértsem hogy itt e világon amit adhat nekd az ember nem más mint a szenvedésben való kitartás ! Mert Te magad mondtad : Aki nem veszi fel Keresztjét mindennnap , és nem követ engem , az nem méltó hozzám ! Ezért taníts engem boldogan szenvedni ! Add meg ezeket nekem JÉZUS ! Mert állapotom kilátástalan ! Ahogy paradoxonként az az ember mondta a Bibliában : " Hiszek ! Segíts hitetlenségemen ! " Ajándékozz nekem Téged kereső , és értő szívet , hűséges szívet , ... teremts bennem bűnbánó és erős - tiszta szívet !!! Vonj egyre közelebb magadhoz JÉZUS !!! Szabadíts meg JÉZUS ! Emelj fel magadhoz JÉZUS ! Bánom minden bűnöm , és itt most , átadom neked az életem , te rendelkezz vele ! SzűzMária és mindenSzentek könyörögjetek értem , és mindannyiunkért !!! Ámen .
2019. júl. 10. 23:20
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!