Azt a mindenit emberek !!! Hu húúú ... nem tudom lereagálni ezt a sok sátáni összemosott szennyet ! Hú gyerekek ! Ez hihetetlen !!! Tényleg nem találok szavakat !!! ... Ebben az egész gyakori kérdések .hu történetben , meg minden ilyen közösségi oldalakat összevetve , a különböző kommentár felületeken át , megfigyeltem hogy mindig van egy csekély % , kb 10 % de nem akarok itt most matekozni , nem is ez a léyneg , szóval a törzsöke ,akiket egyértelműen ISTEN vezet , és az Ő sugallatától ihletve írnak , jó indulattal , és segítő szándékkal . Az összes többi az ördög sugallatai alapján beszél ( ír ) , és nyilván ezek szerint így is élnek , mivel a " Szívből szól a száj ! " Tehát tetteik is azonosak . Az a baj , hogy ezek a segítségre váró áldozatok ,akik a kérdéseket felteszik , faltól falig futkosnak , és nem tudják mit tegyenek , miképpen gondolkozzanak , mitévők legyenek . Minden világi lehetőséget megpróbáltak , és senki sem segített . Egyedül ISTEN tud segíteni ! Értem hogy azt írod sokat imádkoztál . De valami hibádzik az biztos . Az ima attól ima hogy hittel beszélsz ISTENHEZ , és választ is kapsz !!! Mert az ima párbeszéd ! mit mondott neked ISTEN ? Mit mond azóta ? Figyelj rá ! Mert Ő nem hagy válasz nélkül ! Le akarod te tenni ezt a homo dolgot ??! Ha igen , akkor állj ellen ! Nem hogy nem szabad tettekre váltanod az ilyen gondolatokat- vágyakat , hanem már az is hatalmas bűn , ha gondolatban beleegyezel , ilyen vágyakba , gondolatokba , vagy egyet értesz ilyen emberekkel ! Lehetséges könnyen , hogy egész életedben ez ellen kell küzdened ! hogy miért engedi meg ezeket ISTEN ezt tőle kell megkérdezned ! De egy ponton túl nem jó bolygatni ISTEN dolgait , mert a sátán tönkre tud tenni téged és a kárhozatba taszítani azzal hogy elkezded a sátán "miértjeit" forszírozni , és átmész VÁDLÁSBA , úgy hogy észre sem vesze d, és ISTEN ellen fordít az ördög , és vádolod ISTENT hogy miért teremtett homónak , meg ki tudja még miért vádolod . Pedig ha valami boztos 1000% , az az hogy ISTEN senkit nem teremt homoszexuálisnak !!! ISTEN a képmására alkotta az embert , de az ember BELEÁRTOTTA MAGÁT amibe nem kellett volna , és igent mondott az ördögnek , minden így kezdődött ! Azóta isszuk a levét ! De most mit csináljunk ??? Álljunk be a sorba a sok ember mögé akikben a gonosz lélek vádolja ISTENT és az embereket is , mindenkit, és ha nem maradt más , akkor maga ellen fordul és önvádaskodásba folytja magát ??! Ez lenne a megoldás ? A Keresztény élet küzdelem !!! Bizony 4 Küzdeni kell ! Írkálnak itt sátáni hülyeségeket hogy előző meg következő élet , meg ilyen asszem buddhista maszlagok ! Elárulom hogy nem lesz következő meg nem volt előző életed ! Hanem itt a földön kell úgy élni hogy ISTENNEK tetsző legyen az életed , mert utána vagy a pokolban maradsz egy örökkévalóságon át , vagy a MENNYBEN :) ! Mindenkinek szabad választása van ! Ne hidd el azt hogy élja mának mert egy életed van , nincs a halál után semmi ! Van , csak nem olyan értelemben mint hogy előző meg következő életek sokasága meg ilyen badarságok ! Ez kamu ! Meg az is hogy a földi élet után nincs semmi csak egyszerűen vége , se kép se hang . Az igazság az hogy van ez a földi életed és utána vagy pokol vagy Menny ... rajtad áll ! ISTEN ahogy mondta : " Elétek tártam a tüzet és a vizet ! " A döntés rajtad ! Mindenki maga dönt hogy él ! De ha a legjobb is vagy az emberek közül ( de snki sem bűntelen ) akkor is ajándék az üdvösség !!! Nem lehet cselekedetekkel kiérdemelni ekkora ajándékot ! Az Apostolok kérték JÉZUST : Növeld a hitünket ! Erre JÉZUS : Ha akkora hitetek lesz is mint egy mustármag , bármit megtehettek ! Magyarán finoman próbálta ecsetelni nekik JÉZUS hogy ne törjenek le ,de smmmi hitük nincs ! Szóval nincs mit növelni ! Kell egy alap igent mondani a hit ajándékára , és úgy kérni hogy növelje JÉZUS a hited ! ÉÉÉS kitartónak kell lenni az imádkozásban , ismerek egy papot , akinek a családjában a papa , 50 évig imádkozott hogy legyen egy pap a családban míg végül meghallgatta ISTEN az imát , és lett is egy papa , nem is akár milyen !!! " Kiválasztott edényem " ezt mondta nekem JÉZUS erről a papról . Ahogy Pálról is mondta . Nem fogok nevet mondani , mert sokan ismerik , és eléggé megosztó ember , ahogy JÉZUS is az ! Összegezve az én tanácsom ez : Mondj ellent halálodig a homoszexuális vágyaidra - gondolataidra , és soha ne egyezz bele ezkbe a vágyakba - gondolatokba , mert az már bűn !!! Arról nem is szólva hogy nehogy cselekedetekre süllyedj !!! Mondom , már az is bűn ha gondolatban beleegyezel !!! Tarts ki a kísértések ellen , és az imáidban JÉZUSHOZ !!! És minden más bűnt is kerülj ! Imádkozz szüntelen JÉZUSHOZ , mert meghallgat , de hittel imádkozz !!!!!!!!!!!!!!!!! Mert Ő VAN és nem hagy cserben , bár mit is gondolsz , vagy mások bárhogy vélekednek , mert eljön az idő , amikor minden ember elé fog állni , és akkor ítéletet mond JÉZUS ! Hidd el nekem , nem akarsz a pokolra kerülni ! el tudod képzelni milyen az ha egy örökkévalóságon át minden bűnödet végtelenre nagyítva éled át , amiket nem is gondoltál bűnnek , akkor meglátod tisztán mekkora bűnben éltél ! És ezen bűnök súlya altt gyötrelmek között egy rideg , hideg , sötét üres semmibe kizuhansz , felfoghatatlan távolságba mindentől és mindenkitől , ISTEN szeretetétől távol , egymagad leszel és soha nem szűnik meg a tudatod , és ez mindig így lesz ! Megőrülés tetőfokának állapotában ragadsz örökre ! Felfogod ? Nem lesz vége SOHA ! Ezzel szemben választhatod a MENNYET , ami ennek a borzalomnak hanyatt homlok az ellentettje !!! Olyan beteljesülés , amit ember föl nem foghat , olyan boldogság és öröm , és SZERETET , egy hatalmas végeláthatatlan Mennyei társadalomban , ahol mindenki boldog és nincs bűn , se félelem , se sírás , sem semmmi nyoma a rossznak , csak ISTEN színről színre látásában élni , MAGÁVAL aSZERETETTEL egy örökkévalóságon át !!! Te döntesz ! Ennek tükráben megkérdezem , hogy megéri e , akár egy egész földiéleten át szenvedni és küzdeni , ha az van kiszabva ? De ISTEN irgalmas , ezt ne feledd ! Lehet hogy kijut a szarból , de biztos hogy ad neked rengeteg jó dolgot is ! De meg kell keresned az okát hogy miért vagy ennyire bezárva önmagadba , és tele félelmekkel ,meg szorongással , de erre kizárólag ISTEN tud rávezetni , ki kell alakítanod Vele egy olyan szoros kapcsolatot hogy beszélgetni tudj Vele , én azt javaslom keress egy lelki atyát , aki segít és tanácsot ad hogy miképpen közeledj ISTENHEZ !!! Aztán meglásd minden ... MINDEN JÓRA FORDUL !!!!!!!!!!!!!! NE FÉLJ CSAK HIGGY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fogj egy Katolikus Szent írást , és olvasd nap mint nap , ha csak egy oldalt is , de rendszeresen olvasd , és kérd kitartóan JÉZUST hogy tanítson imádkozni és tisztítson meg téged a szennytől , és egy percet se félj , minden rendben lesz !!! De hit nélkül semi az ember !!! ---------És akkor most más téma : Nem tudom , de nem lehetséges hogy egy olyan ember vagy , aki pontosan azért írtad ezt , mert vagy az örödg oldalán állsz , és csak keseríteni akarod az embereket , és lebeszélni ISTENRŐL , vagy ateista vagy ??? Hmm ? Nem jól tippelek ? Beletrafáltam ??! Úgy állítod be , mint ha hívő lennél , nem vetnéd el ISTENT , de azt sugallnád hogy neked nem segített , pedig kérted ! Szóval azt akarod sugallni hogy nem is létezik . Igazam van ??? Ez csak tipp , de nem tudtam szabadulni ettől a gondolattól ! Nem tudom ki a forrása ennek a gondolatnak , de ez van . Ha nem így van elnézést kérek ! Na jó ennyi . ... Az ÚR JÉZUS kegyelme legyen mindnyájunkkal !