Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Sok rosszat hallottam a...

Sok rosszat hallottam a szcientológiáról, de sok jót is és ezért szeretném kipróbálni. Hol lehet jelentkezni vagy mi ennek a menete?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat :)

2018. febr. 15. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Ezek teljesen komoly válaszok voltak.
2018. febr. 15. 15:14
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki komolyan válaszolt.
2018. febr. 15. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
Valszeg csak trollokdik...
2018. febr. 15. 22:21
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Akik elmennek ilyen „kivizsgálásoknak” azoknak olyanok mondanak, hogy "Önt komoly traumák érték a múltban" meg "Számtalan nehézségek érik életében" és amikor elhitették veled, hogy az életed egy kész romhalmaz és te valójában boldogtalan vagy, akkor a végén mondják, hogy "DE! Van remény! Mi segíteni tudunk!" (csak be kell lépned meg ideadnod a pénztársádat és a vagyonod)
2018. febr. 15. 23:38
 15/20 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy van akinek meg kell szakitania a kapcsolatot a csaladjaval.. Én ezt nem szeretném. Bár kerdes hogy mekkora resze igaz. Ha igy lenne, akkor csak tenne valamit a rendorseg vagy nem tudom.

Ha annyira biztos lennék benne, hogy bele akarok vagni, már megtettem volna, de még várok. Picit elbizonytalanitottatok.

2018. febr. 16. 07:22
 16/20 T. Zoltán ***** válasza:
44%
Kedves Kérdező! A legegyszerűbb módja, hogy megismerd a Szcientológiát az, hogy elmész egy nagyobb könyvtárban és kikölcsönzöd valamelyik Szcientológia könyvet. Így sem pénzt nem költészet rá sem nem történhet semmi veled. Utána meg el tudod dönteni mit szeretnél.
2018. febr. 16. 08:04
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves Zoltán. Köszönöm a válaszodat. Igazából nem sajnalnam ra a penzt, ha tudnám hogy megeri. Ismertem egy embert aki már tag egy regi munkahelyemen es feltunt hogy nagyon kiegyensulyozott es magabiztos, de lehet csak álca volt, aminek nem nagyon látom értelmét. Mindenestre akkor lehet hogy elsokent beszerzek egy konyvet. Ha esetleg más is olvasta, szivesen varok tapasztalatokat es megkoszonom.
2018. febr. 16. 09:00
 18/20 T. Zoltán ***** válasza:
24%
Szívesen!
2018. febr. 16. 09:12
 19/20 anonim válasza:
79%
Egy Hubbard nevű alkoholista elmebeteg írta a tanokat. Gondolom ez megmagyaráz mindent?! Még talán annyit, hogy ha nem keresel JÓL, felesleges odamenned, mert csak az tud "fejlődni" akinek van sok-sok pénze erre a hülyeségre. Tom Cruise, Travolta...
2018. febr. 17. 12:31
 20/20 Ízisz8 válasza:
10%

Nagyon érdekes olyan emberek véleményét olvasni, akik az internetről és kilépett tagok interjúiból tájékozódnak egyedüli forrásként.

Egyszer én is kipróbáltam ezt egy egyszerű példán keresztül. Gondoltam, az internetről megtanulok autót vezetni. Néhányszor tanulmányoztam cikkeket, videókat, és teljes szakértője lettem a témának! Autóban még sosem ültem, de MINDENT tudok róla, hiszen a neten tanulmányoztam! Lehetek az oktatód is.

A kérdésedre a válasz: személyesen be tudsz menni hozzájuk, minden nap nyitva vannak.

2019. okt. 13. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!