Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szabad-e olyan nőnek gyereket...

Kurafi kérdése:

Szabad-e olyan nőnek gyereket szülni, aki már házassága előtt lefeküdt több férfival is?

Figyelt kérdés
Valahol azt láttam, hogy egy nő csak akkor szülhet gyereket, ha szüzen ment férjhez, különben ugyanis romlottságot fog örökíteni a gyermekeibe, és ő maga is, a gyermekei is a pokolba fognak kerülni.
2018. febr. 13. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kérdésben is azt javaslom,hogy ne vallások elképzelései szerint keresd a helyes utat,hanem kizárólag Jézus tanításai szerint!

Jézus,a megbocsájtást hirdeti mind a bűnösöknek,mind a bűnösöket szerető követőinek.

Természetesen követhetsz vallásokat is,de NINCS olyan vallás,amely boldogságot adhat ezen a Földön,és örök életet.

Velük szemben,Jézus mindezt felkínálja neked.

Tiéd a döntés joga!

2018. febr. 13. 16:52
 12/22 A kérdező kommentje:
Most már elég legyen a hülyeségből (ezt magamnak mondom), én tényleg ilyen nőre vágytam, amilyen van is, nem szűz nőre. Egy olyan nő értéke, aki meri bizalommal vállalni előttem a múltbeli dolgait, énelőttem sokkal többet ér, mint egy szűz nő.
2018. febr. 13. 17:09
 13/22 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Kérdezi ezt egy kurafi???

"Az, hogy az ember nem mer egy szűz nőt megszólítani."

Nem tudom hogyan lehet egy nőről megszólítás előtt eldönteni, hogy szűz-e. Amúgy használt férfiak nem tudják a romlottságot továbbörökíteni?

2018. febr. 13. 17:09
 14/22 A kérdező kommentje:
Nyugi van, megmondtam már, hogy nem akarok megszólítani egy szűz nőt sem, aki most van, nem volt szűz, mikor megismertem, de tökéletesen megfelel egy életre. nem is akarok már nőt, csak Őt! Szerelmes vagyok belé.
2018. febr. 13. 17:27
 15/22 anonim ***** válasza:
Ne a multra tekintsél! Ha eltudod fogadni a multját szereted és ő is viszont téged, nyugoddtan akár össze is házasodhatsz vele és lehetnek gyermekeitek. A lényeg az, hogy ami után összekerültetek legyetek hűségesek egymáshoz és ha gyermeketek születik azt is Istennek tetsző módon neveljétek fel. Ha így tesztek, Isten áldása lesz a családatokon.
2018. febr. 13. 17:57
 16/22 Andizsuzsi ***** válasza:

"Nyugi van"

Mint látod, egyszerre válaszoltunk, nem tudok a gondolataidban olvasni. Ettől függetlenül a kérdés kérdés marad. Honnan tudtad a jelenlegiről, hogy nem szűz, mielőtt megszólítottad?

2018. febr. 13. 17:59
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Attól félek, hogy esetedben ez történt, mert hatalmas lelki romlottság lakozik benned.
2018. febr. 13. 18:19
 18/22 A kérdező kommentje:
onnan tudtam, hogy már ismertem, beszélgettünk a dolgainkról, és csak utána szerettem bele, előtte csak barátok voltunk. Éppen akkor kezdtem rá mint nőre nézni, mikor ezeket a dolgait elmondta. Tényleg így volt nem vicc.
2018. febr. 13. 18:29
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami ritka elborult szekta-féleség ötlete lehet maximum. Semmi bibliai alapja nincs.
2018. febr. 13. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem! Ha már elvesztette a szüzességét, akkor el kell köttetnie a petevezetékét. 10 éven belül pedig kihalnak a vallás hívei.

Mondd, helyből találsz ki ilyen baromságokat, vagy nekifutásból?

2018. febr. 13. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!