Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szabad-e olyan nőnek gyereket...

Kurafi kérdése:

Szabad-e olyan nőnek gyereket szülni, aki már házassága előtt lefeküdt több férfival is?

Figyelt kérdés
Valahol azt láttam, hogy egy nő csak akkor szülhet gyereket, ha szüzen ment férjhez, különben ugyanis romlottságot fog örökíteni a gyermekeibe, és ő maga is, a gyermekei is a pokolba fognak kerülni.
2018. febr. 13. 15:26
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
89%
Ez baromság. Milyen gyūlekezethez tartozol?
2018. febr. 13. 15:29
 2/22 Lassmich Ruhe válasza:
100%

Szerintem ez igazából nem a szexualitás kategória, hanem inkább vallás.

Erre a kérdésre ebben a kategóriában max. le fognak idi0't4'zni.

2018. febr. 13. 15:31
 3/22 anonim ***** válasza:
3%
Helytállóak az értesüléseid
2018. febr. 13. 15:32
 4/22 anonim válasza:
92%
Úristen, rég olvastam ekkora baromságot.
2018. febr. 13. 15:33
 5/22 A kérdező kommentje:

Okés, akkor kiírom vallás kategóriában is.

Egyébként katolikus vagyok, de nagyon nem tetszik, hogy az utóbbi időben a katolikus egyházban is liberális áramlatok indultak meg, és pl. sok hívő is azt gondolja, hogy nem baj, ha egy nő házasság előtt szexelt valakivel, majd férjhez megy, megbánja a bűneit és ezzel el van rendezve. Ez messze nem ilyen egyszerű szerintem.

2018. febr. 13. 15:34
 6/22 anonim válasza:
91%
Ez valami nagyon valótlan, már-már aberrált tévhit.
2018. febr. 13. 15:37
 7/22 A kérdező kommentje:
Ja, meg azt is hallottam, hogy ha valaki "használt" nőt vesz feleségül, akkor az egyfajta önbizalomhiányt, pipogyaságot is jelent, hogy "jó, hát ha nincs jobb, nekem megfelel a használt nő is" Szóval igénytelenség, pipogyaság. Az, hogy az ember nem mer egy szűz nőt megszólítani.
2018. febr. 13. 15:39
 8/22 anonim ***** válasza:
67%

Nehogy kiírd oda is..majd ezt a kérdést átrakják másik kategóriába...

amúgy szerinted hogy lehetne szűz nőt feleségül venni amikor az emberek akár 14-16 évesen már szexuális életet élnek? Ha 30 évesen akarok megnősülni akkor az általános iskolából válasszak párt magamnak? Ez valami idejét múlt vallásos maszlag. Meg az is hogy ne legyen házasság előtti szex. Azt mindenki döntse már el maga!

2018. febr. 13. 15:48
 9/22 anonim válasza:
100%
Ha ehhez tartod magad, akkor nagy valószínűséggel agglegény maradsz.
2018. febr. 13. 15:54
 10/22 anonim válasza:
100%
Ha netántán egy vallás az általad vázolt irányba indul manapság 10 èv mulva a kutya se fogja felketrsni.
2018. febr. 13. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!