Márk 6:11 – Mit jelent az, hogy "rázzátok le a port a lábatokról"?
A por szerintem az időt szimbolizálja és a múltat. A poros láb pedig a múlt hordalékát sérelmeket stb.
Hagyd el a múltad a jövőd érdekében.
A Bibliában ha lábró van szó akkor az jó eséllyel nemi szervre utal.
Tehát lehet az hogy sokasodjatok
Kedves Kérdező!
Nagyon rossz szokása van a Biblia olvasó embereknek,hogy a szövegből ki vesznek részeket és a maguk gondolatát eröltetik rá.
Jelen idézet ,Jézus útba igazításában olvasható,amikor ki küldi a tanítványokat,Isten Királyságának a hírdetésére.
És csak Izrael elveszett juhaihoz mehetnek.
Amelyik faluban ,vagy városban ,nem fogadják be őket ,vagy az üzenetet vissza utasítják,legyen számukra tisztátalan méga város pora is ami a sarujukra tapadt:"rázzátok le a port a lábatokról".
Evvel szemben az evangélium hírdetőinek ilyet sehol nem mond Jézus!!!Pld :Pál apostol ,mindenkinek hírdette ,hogy Jézus Krisztus az Úr ,a feltámadott Messiás.És Ő nemsokára vissza fog jönni ítélni élőket és holtakat.
Kell egy kis Biblia ismeret ,hogy eltudjuk dönteni,kinek ,mikor és mi célból szól az üzenet.Zsidólnak ,vagy pogányoknak,hívőknek vagy hitetleneknek,stb..
Napjainkban érvényben van e az a kijelentés ,nekünk tenni kell e ,vagy csak példa képpen iratott meg figyelmeztetésül.
Kedves Kérdező!
Kívánom hogy a Bibliát összefügésében olvasd ,tanúlmányozd,és sok kérdést másképpen tennél fel ,vagy új színben látnád Isten ígélyét,és az Úr Jézus Krisztust!
"Kell egy kis Biblia ismeret ,hogy eltudjuk dönteni,kinek ,mikor és mi célból szól az üzenet.Zsidólnak ,vagy pogányoknak,hívőknek vagy hitetleneknek,stb.. "
Azt hittem, a Biblia Isten szava... Isten szava személyválogató lenne? Nem mindegy neki, hogy ki hitetlen, ki hívő, ki zsidó, ki pogány?
kedves utolsó
A bolondrol nem derül ki a bolondsága addig míg meg nem szólal,vagy esetleg ír valamit...
remélem érted?!
Persze, értem, vagy érteni vélem. Remélem Te meg ezt érted:
Mt 5,22
Én pedig azt mondom néktek, hogy mindaz, a ki haragszik az ő atyjafiára ok nélkül, méltó az ítéletre: a ki pedig azt mondja az ő atyjafiának: Ráka, méltó a főtörvényszékre: a ki pedig ezt mondja: Bolond, méltó a gyehenna tüzére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!