Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mózes idejében özönvíz tájt...

Mózes idejében özönvíz tájt Isten a többi lakót bolygót is elárasztotta vagy csak a Földet?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, ha úgy van, akkor a földönkívüliek hogyan menekültek meg akkortájt? Nekik voltak űrhajójuk meg csészealjuk eltudtak menekülni Isten haragja elől vagy utolérte őket?
2018. febr. 8. 17:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%
Én tudom! Természetesen csak a Földön volt özönvíz. Az akkori Földön élő idegenek, Annunakik, gyíkemberek mikor érezték hogy nagy a baj, megnyitották üreges föld kapuit és oda menekültek. Viszont mivel a Föld lapos, így átjutottak a túloldalra és azóta is ott élik világukat Noé meg nem is ért partot valójában mert leesett a Föld pereméről a hajójával együtt, a mai emberek valójában mind alakváltó reptiliánok, te is az vagy, csak nem tudsz róla, mert Soros és társai titokban akarják tartani ezt.
2018. febr. 8. 20:03
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
"Lakót" vagy "lakott" szó akar szerepelni a kérdésben? Nem jelentik ugyan azt.
2018. febr. 8. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
10%

# 2

"Írj rám ha van kérdésed. Én azok közé tartozom kik nem csak ismerik, de találkoztak is istennel / látták őt."

sativa vagy indica???

2018. febr. 8. 20:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Sokáig tartott kiagyalni ezt a kérdést?
2018. febr. 8. 23:47
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az inkább ėrdekes, hogy ugye az állatokat is kiirtotta ami nem került fel a bárkára. Nahde mi lett a halak sorsa? Azok tudnak úszni..."

1 Mózes 6,7 És monda az Úr: Eltörlöm az embert, a kit teremtettem, a földnek színéről; az embert, a barmot, a csúszó-mászó állatokat, és az ég madarait; mert bánom, hogy azokat teremtettem.

Halakról szó sincs, csak a szárazföldi állatokról és az emberről

2018. febr. 9. 01:01
 16/20 anonim ***** válasza:
37%

"Halakról szó sincs, csak a szárazföldi állatokról és az emberről"

Hm, szóval a halak elég jók voltak hozzá, hogy ne érdemeljenek büntit, de a szurikáták, nyulak, mókusok nyilván velejéig romlott állatok voltak, őket pusztítani kellett.

Azt hiszem, most sikeresen megcáfoltad a keresztény Isten igazságosságát.

2018. febr. 9. 12:40
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

"Hm, szóval a halak elég jók voltak hozzá, hogy ne érdemeljenek büntit, de a szurikáták, nyulak, mókusok nyilván velejéig romlott állatok voltak, őket pusztítani kellett. "

Vagy meghagyta őket kajának?:) Hmm?:)

"Azt hiszem, most sikeresen megcáfoltad a keresztény Isten igazságosságát."

Nem. Titeket cáfoltalak sikeresen:)

2018. febr. 9. 14:29
 18/20 anonim ***** válasza:

"Vagy meghagyta őket kajának?:) Hmm?:)"

Nincs annyira sok halevő szárazföldi állat, így ezzel eléggé mellélőttél.

"Nem. Titeket cáfoltalak sikeresen"

Az nem igazán cáfolat ránk nézve, hogy bemutatod, milyen logikátlan és igazságtalan döntéseket hozó istenben hiszel...

2018. febr. 9. 14:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Mózes idejében nem volt özönvíz,és "földönkívüliek"soha sem éltek a Földön.

Az özönvíz az emberek miatt volt,akik a Földön laktak mindig.

2018. febr. 9. 16:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Az annunakik tudnak úszni, nem?
2018. febr. 10. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!