Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti mit gondoltok a Szenthároms...

Ti mit gondoltok a Szentháromságrol?

Figyelt kérdés

Szerintetek őszintén számukra milyen érzés lehet, hogy Ők az univerzum legnagyobb bölcsességgel rendelkező Istenei és halhatatlanok?

Előre is köszönöm szépen a válaszokat!

2018. febr. 5. 14:55
1 2 3
 21/26 imakommandós ***** válasza:
30%

kedves 20-as.

Kiforgattad a válaszomat.

Tudod értelmezni amit irtam, vagy magyarázzam el?

2018. febr. 7. 14:23
 22/26 imakommandós ***** válasza:
30%
18-as ugyszinten
2018. febr. 7. 14:24
 23/26 anonim ***** válasza:
73%

"de ha valakit nem a haja vagy az öltözködése vagy egy pohár sör miatt kell üldözni"

sry.. A katolikusokat szokták üldözni, mivel már csak abban van ma a realizációs erő - a többi már jó az szdsz által alapított formációnak

2018. febr. 7. 14:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Kérdező,Isten mindig is létezett és mindig is tisztában volt a saját hatalmával,ezt ne úgy képzeld,hogy egyszercsak puff,létrejött,aztán csodálkozott magán,hogy milyen hatalmas.
2018. febr. 22. 13:56
 25/26 A kérdező kommentje:
Értem
2018. febr. 22. 15:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Figyelj Kérdező.

Ha ismered a Bibliát.Isten sosem mondta a Bibliában azt hogy Szentháromság. Atya-Isten,Fiú-Jézus,Szentlélek-Isten cselekvő ereje.Se több se kevesebb.Jézus is mondja a Bibliában hogy a farizeusoknak:Ha ismernétek az én Atyámat elfogadnátok tanitásomat.

2018. júl. 31. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!