Szerintetek nem késő még elkezdeni hinni?
Figyelt kérdés
Katolikusnak neveltek, de úgy érzem, hogy az évek alatt nagyon eltávolodtam Istentől. Minden este imádkozok, mégsem érzem valódinak a hitem. Mindig volt bennem valami kétely. Ma életemben először elkezdtem önállóan olvasni a Bibliát, és jó érzés fogott el közben. Az Ószövetséggel egy kicsit szkeptikus vagyok, de az Újszövetséggel tudok azonosulni. Hívő társaimtól kérdezném, mit szóltok hozzá? Félek attól, hogy nem lesz elég erőm hinni Istenben, és holnap ismét hitetlen leszek. Mit tanácsolnátok nekem?2018. febr. 1. 17:43
11/12 anonim válasza:
Kérdező! Tartsd meg inkább a józan paraszti eszedet. Az értékesebb mint bármiféle emberek által kitalált isten imádata.
12/12 anonim válasza:
Nekem hihetsz hiszen 17 %-kosan díjaztak.Nem tudom hogy működik, de a birkacsordáva bégetve együtt haladni, és monduk izmos 74 %-kot elérni ezen a felületen, az bizony nagy agymosottságot jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!