Ti szeretnétek Jézus Krisztusként látni a világot?
Már mint ha lehetne az Ő tudásával látni a világot.
Szerintem elképesztő lenne.
Kicsit furán látod a dolgokat.
Jézus sokkal-sokkal több, mint ez a világ. Nem is lehet összemérni őket.
Olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy milyen lenne emberként látni 3 bacilust.
Olyasmiről van szó, hogy Jézus tudásához és lehetőségeihez képest ez a világ egy nudli. Egy jelentéktelen semmi. És most nem a Földről, meg az emberiségről beszélek, hanem az egész világunkról, mind a 96 milliárd fényévben.
Jézus minden másodpercben képes lenne egy-egy százszor ilyen jó, meg ezerszer ilyen nagy világot teremteni: olyanokat is, ahol minden létező bolygón virágzó társadalom él milliárdszámra - és természetesen mindenhol egyszerre képes lenne mindenkivel egyenként és tökéletesen jól foglalkozni.
Jézusnak semmiféle megterhelést nem okoz a mi világunk.
Szia
ézd, ő hogyan látta a világot, és saját magát:
nos te milyennek látod?
Igen, szerintem jó lenne az Ő szemével látni a világot :-)
"Már mint ha lehetne az Ő tudásával látni a világot. "
A buta kérdésed alapján, neked valóban elképesztő lenne. :)
Igen fogós kérdés...
A saját világom is épp elég elképesztő.Meg aztán,ha olyan tudásra,tennék szert,és szétkürtölném,biztos jó az nekem,hogy keresztre feszítenek,mert nem tetszik nekik a görbe tükör? Bár,ha ugyanakkora szeretet lenne bennem,akkor ezt is máshogy látnám valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!