Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Milyen tapasztalataitok van a...

Milyen tapasztalataitok van a papokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje lelki válságban vagyok, teljesen egyedül érzem magam, folyamatosan iszok, és nem találom a helyem, céltalan minden. Egész életemben ateista voltam, de egyszerűen már nem bírom ezt az egyedüllétet...

Sokszor gondolkoztam azon, hogy elbeszélgetek egy pappal, mert egyszerűen nincs békém, amit folyamatosan keresek, és hátha ő tud segíteni utat találni..

A kérdésem az, hogy nektek milyen tapasztalataitok vannak a papokkal kapcsolatban? Tényleg segítenek bármikor? Tényleg lehet velük normálisan beszélni arról, hogy mi nyomja a lelketek? Vagy forduljak inkább pszichológushoz?

2018. jan. 23. 21:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy Isten nélkül nincs értelme az életünknek!?

A földi dolgok (munka, szórakozás) csak ideig-óráig szereznek örömet, mert hiábavalóság minden Isten nélkül. A nyugtalanságon és kétségbeesésen, amit Isten hiánya okoz, nem fog tudni segíteni tartósan egyetlen pszichológus sem.

Vegyél egy Bibliát!

2018. jan. 24. 10:06
 12/12 anonim ***** válasza:

“Csak légy erős es nagyon bátor, hogy mindent teljesen aszerint a törvény es tanítás szerint cselekedj amelyet Mózes az En szolgám rendelt el számotokra! Ne térj el attol se jobbra, se balra akkor minden sikerülni fog amihez hozza fogsz! A törvénykönyvet szüntelen tanulmanyozd, ígéit ismételd magadban, es gondolkodj ázokon, hogy mindenben megfelelően járhass el. Ha igy teszel akkor minden utad sikeres lesz es amibe belefogsz felviragzik.

Ne feledd: En parancsoltak meg neked hogy légy erős es bátor! Istened az Örökkévaló van veled akárhová mesz. Hat ne félj semmitől, es ne engedd hogy barmi elbatortalanitson!”

(Jozsué könyve 1 fejezet 7-9) Ez új fordítás de a Karoliban is megtalálható.

Nekem ez eleg sokszor erőt adott eleg volt csak elolvasnom.

Isten szeret teged es fontos vagy neki, meg ha te nem is igy erzed. O ott van neked, rajtad all hogy nyitsz-e fele. :)

2018. jan. 24. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!