Vallásos emberek! Mit gondoltok egy olyan nem vallásos emberről, aki szeretet központú?
Mert én ilyen vagyok. Nem gyakorlok semmilyen vallást, mégis úgy érzem egyedül vagyok, aki harcol a gonoszság ellen ebben a gonosszá alakult világban.
De nem számít az egyedüllét. Az erő ígyis-úgyis erőt ad:)
Azt gondolom, hogy Isten a szeretet, illetve, hogy Isten munkálja bennünk a jó szándékot, minden jó és tökéletes ajándék tőle van a Szeretet Forrásától.
Járhatsz Vele egy úton, úgy hogy egy darabig esetleg nem is veszed észre, hogy együtt haladtok. Ha igazán a szeretet útján jársz, akkor találkozni fogtok előbb-utóbb nyíltan is és Te vonzónak fogod találni a társaságát.:)
És akkor majd szívesen beszélgetsz Vele (ima), szívesen olvasod a gondolatait, történeteit (Bibla), még jobban meglátod mit tehetsz másokért (könyörület, adakozás), örömmel eldicsekedsz a barátságával, elfogadod a megmentő kezét (búnbánat, megbocsátást) és máris.. gyakorolsz egy 'vallást' :) Izgalmas és életvidám kapcsolat, nem csak egy gyertyagyújtogató, böjtölő, templombajáró stb, vallás....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!