Isten miért olyan kegyetlen, hogy mindenkit büntet válogatás nélkül két ember bűnéért?
Ha neked sértés az, hogy jóindulatú vagy...
én kérek bocsánatot.
Tudod, ha eszed is lenne, akkor értelmesen magyarázni is tudnál. Érvekkel. Tényekkel. Bizonyítékokkal.
Na, EZEK nincsenek nálad.
Csak lepontozás van.
Nekem ez a sértő. :) "Balinhun egy nagyon megszállott fanatikus. Ezen kívül sajnos az ész osztásánál sem állt sorba."
A megszálott fanatikus az nem a jó érdemeket jelenti. :)
Akármennyire is nem értek egyet a stílusával, egyértelműen igaza van.
Ha már a legigazságtalanabb kegyetlenkedésekre és inkább ráfogod hogy ez így igazságos, ez már súlyos fanatizmus.
Csak mutasd meg a 26. hozzászólásomat bárkinek! Aki nem eleve keresztény fanatikus, őrültnek fog nézni ha egyetértesz vele. Még a legmegátalkodottabb ateistába is több jóérzés szorult, minthogy ilyesmit igazságosnak mondjon.
Azért kíváncsi lennék hogy erről a hazugságról tényleg meggyőzted saját magad, vagy bár foggal-körömmel védenéd a hited, ezért úgysem ismered be nyíltan, de valahol magadban azért te is érzed hogy itt bizony súlyos baj van ezzel az igazságtalan istenképpel...
Nézd, Balinhun, ezeket nem most találtam ki.
Már régóta ismerlek, és mindig ilyen voltál, mint most is.
A létező legbigottabb fanatikus vagy. Ez nem rosszindulatot jelent, hanem azt, hogy gondolkodás nélkül a legvadabb dolgokat is elhiszed, amit a vallásod mond.
Az meg, hogy sajnos nem vagy okos, nem függ össze azzal, hogy jóindulatú vagy. Ez van, nincs mit tenni.
Ha értenéd, akkor okosabb lennél. De mert nem vagy okos, nem értetted meg.
Csak azt kellene valahogy elfogadnod, hogy AZÉRT vagy ilyen, MERT fanatikus vagy és nem vagy okos. Ha ezt elfogadod, akkor már egy kicsit előrébb vagy.
Mondjuk ezt nem velem kellene megbeszélned, hanem egy pszichológussal. Ő még valamennyit segíteni is tudna rajtad, nekem meg úgysem hiszel.
Ezek szerint fel se fogod hogy mi a probléma, ez így tényleg nagy baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!