JEHOVA vallás központja, Az Őrtorony Társulat befektetései a hadiipari technológiába. Mennyi %-k lehet igaz ezekből?
a moderator mindenütt kivette a szövegből amit leírtam weboldalakat,
amik tartalmazzák a központ WATCH TOWER BIBLE AND TRACT SOCIETY
vállalkozás fegyverekhez való közét.
de ismételten megemlítem, hogy aki email címet ad annak nagyon szívesen elküldöm csatolva az eredeti usa okiratot róluk.
ezek nem titkok vagy rosszindulatú szándék, hanem csak tények.
ez nagyon sok év óta rendesen működő oldal
ahol a hadiipar kapcsolatok megtekinthetők :
www.exjt.hu ahol klikk a titkok majd klikk a
Az Őrtorony Társulat befektetései a hadiipari technológiába.
nem olvasgatásra való hanem mélységében tanulmányozásra hogy ez nem csak beszélgetés róla.
Kérdező:
Én már olvastam a Tanukrol sok-sok hamis vádat,és nem csak ez irányú vádat,de még minden bünnel kapcsolatosan is.
Miután utána néztem hát hazugság volt az egész.
Már onan is folyik a gyülölködő vád a kérdésedből ahogy kérdezel,ahogy felelsz rá és ahogy keresed a Tanuk felé a hibákat.Ezta Tanuk már tudják és megszokták.
Az,hogy te frisitgeted a szenyoldalakat és csak a tanuk irányba az meg nem jelenti azt,hogy igazad van.
Akkor még,reménykedhetnél,hogy az olvasó beveszi,ha más vallaás hibáit is megemlitenéd.Mivel egyoldalú a siquib megnyilvánulásod igy az olvasó levonja az őszinteségedet.
Én olyan helyen dolgoztam,ahol tank lánctalpat készített az üzem,és a Tanu amikor a szallag azt gyártotta,elkérte magát egy másik munkára.
Azt nem tudom,miért nem foglalkozol élesebb dolgokkal,legalább párhuzamosan.
Pld.Keresztes hadjárat,inkvizíció,vallásokban müködő bortermesztés,pálinkafőzés,Hitler és a egyházak kiegyezése,a fegyverek a háborúkban való felszentelése,az arcvonalba kiküldött katonák gyontatása bátoritása a gyilkolásra,a pedofília virágzására,a komunizmusban a besugási modszerekről azokrol akik követték a szorgalmasan a vallásukat.stb.
Az,hogy valamaly vallás a bankba tartja a pénzét vagy befekteti mert a törvényigy kéri,az nem alap a hamis vádra,de,hogy hamis vád terjedelme a fegyverbe való befektetésre a Tanuk iránt,az biztos,aszenyoldalaiddal együtt.
A Tanuk 1-2Eu tesznek a gyütésre mert füteni kell a termet karban kell tartani,adot fizetni.
Ez miért zavar?
Nézz a te csaló vallásod után,és kutakodj ott,mert van amit.
én sima református vagyok mint az összes ősöm minden vallási elvakultság és templomba járás nélkül.
miért tettem fel a kérdést ?!
mert nem szeretem ha tisztességes jehova ember tömegeket
a saját cégük átver.
és azt hittem hogy jehova vezetők nekem részletesen sokkal többet tudnak erről mondani hiszen cégük saját szakemberei.
én csak ezeket tudom:
nemzetközi infó, hogy valóságos hadiipari befektetések folynak évtizedek óta.
ez működik biztosan , www nélkül .
kijelölni és bemásolni felülre és bejönnek az oldalak.
exjt.hu/wtwarhu.html
media.sermonaudio.com/mediapdf/927151845511.pdf
watchtowerlies.com/linked/watchtower_investments_in_armament_companies.pdf
watchtowerlies.com/watchtower_owns_warfare_technology.html
14.A bélyeg kod szerint le ellenőriztem,reggeltől mostanig dolgoztam vele,a kettő nem talál,sőt egyesek több évtizede készültek,és sokhelyen a számítógép kontrelja letiltja mert nincs eredetisége a Tanuk felé.Sok helyen ha keresem az eredetiségét,ki irja ismeretlen.
Nem tanácsos hamis bizonyítékokkal foglalkozni mert valaki elűti a lábát.
Én nem mondtam Tanu vagyok de elégé ismeretem van mindenben amitlehet igazolni és cáfolni,kézzel fogható bizonyítékokkal.
Ezt a témát is továbitom a fiokhivatalhoz,hogy mit irnak a GYIK-én különböző linkekkel és kik a tettesek?
gondolom informatikus szakember vagy az eredetiseg vizsgalata miatt..
en is villamos-vegyesz diplomaval rendelkezem szakmabeli.
add meg az email cimed es elkuldom eredetibe mindet ugy ahogy a weboldalakon szerepel.
es igy tudod ki tette fel a kerdest es hogy mit adott adatokat meg 100% ban .
kompletten erdemes elkuldeni a kozpontba!
hogy regi adatok?! hat persze egeszen 2003-kezdodoen 2014 ig befektetesi osszegekkel szamlakkal egyutt adobevallas szintu allami papirok. a legutolso pdf az is amit szinten mellekelni tudok allami szamla hogy regi 2014 aprilis 30
reszletes befektetes.
mivel ezek szerint ismered a vezetoket ezert
lelkiismeret,becsuletes tisztesseg szerint ez a legkorrektebb ha reszletesen kitdjak vizsgalni!
varom az email cimed.
sajnos ezzel nem segítettél semmit sem a jehova tagokon sem azon, hogy jehova vezető szakembertől választ kapjak!
valami központi email címre én is tudtam volna küldeni emailt amire senki de senki nem válaszolt volna. tudomást szereznek róla de nem érdekük a tagok miatt!
de jellemző rengeteg emberre az is , hogy ismeretlenként írogat aztán kiderül, hogy felvállalni saját magát már nem meri. de más fórumokon mer adatokat adni. ilyen a tömeg és ezért is lehet befolyásolni. /nem személyes! hanem csak általánosan értettem/
pedig törvény, hogy információ érintettek előtt nem lehet elhallgatva ha igaz ha nem igaz akkor sem !
én pont ezért írtam linkeket , hogy tisztességesen legyenek tájékoztatva mindenről.
:
" Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata 19. cikk:
Mindenkinek joga van a vélemény és kifejezés szabadságához. Ez a jog magában foglalja annak szabadságát, hogy véleménye miatt senkit se zaklassanak, továbbá hogy bármilyen eszközzel és hatásokra való tekintet nélkül mindenki tájékozódhasson és tájékoztathasson és eszméket megismerhessen, információkat és eszméket terjeszthessen. "
18.Amint mondtam ez a rejtély nem az én tisztem.
Akit érint az már tudja,már ha a postát kinyitották.
Azér nem paktázok le veled,mert amint irtam,nem középen vagy hanem az egyik oldalon.Sőt a bünösebbik oldalon.
Ami a legfontosabb arrol nem beszélsz.
A jogok azok jogok,de a hamis vád az nem jog.
dehogy nem beszéltem!
"pedig törvény, hogy információ érintettek előtt nem lehet elhallgatva ha igaz ha nem igaz akkor sem ! "
ha nem igaz, hogy akárhol vádolják ,
de az iratok és adatok tömkelege
azok nem vádak csak adatok.
leírva sem látom sehol hogy bárki bármivel vádolna bárkit.
pláne ha még egy vállalkozó részvénytársaságnak
szabad jogilag bármibe befektetni,üzleteket kötni ami a társasági szerződésében felsorolt.
"nem igazi tagoknak nem tulajdonosoknak" nem kötelező információt sem adni semmiről!!!
semilyen törvény megszegése nem történt!!!
egyszerűen csak erkölcsről van szó és semmi másról ,
hogy 1 dollár vagy szerződés , vagy szabadalomnak sem lehet bizonytalanul sem köze
a 2003 tol napjainkig AZ ÖSSZES ADAT KÖZÖTT!
pont ezeket nincs aki kivizsgálja,
hogy mi igaz és mi nem és tájékoztatást adjon.
mindenki csak beszél róla és semmi más nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!