Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Jézus egyszer csak újra fel fog bukkanni?

Figyelt kérdés

Szóval, mivel nem vagyok egy nagykeresztény ezért elég sokat gondolkodok ilyen témákban, csak a másik oldalról.

Szóval valamikor olvastam, hogy meg van jövendölve Jézus 3.? talán harmadik eljövetele. Aki ebben hisz meséljen már nekem! Én megosztom veletek az elméletem.

Jézusnak annyi köze van Istenhez mint minden átlagos embernek, csupán tanult volt és egy bő 2000 évvel ezelőtt más számított tanultnak mint most. Többek között az ilyen okkult dolgokhoz is értettek. És nem egy ember volt, hanem egy csoport akik az emberek jólétéért és egészségéért próbáltak meg tenni valamit ilyen különböző eszközökkel.

Szóval az én nézőpontomból ez van xD kicsit béna kicsit egyedi, de én ezt tudtam kihozni belőle...

2018. jan. 8. 22:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

Még csak egyszer volt itt, úgyhogy második eljövetelről van csak szó.

Nem tudom mire alapozod az elméletedet (azon kívül hogy jól hangzik), a Biblia szerint konkrétan azért feszítették keresztre, mert Istennek, zsidók királyának, és a zsidók által várt megváltónak mondta magát.

Szóval hacsak nincs jobb forrásod a Biblián kívül, akkor Jézus:

1. Hazug volt, vagy

2. Őrült volt, vagy

3. Tényleg az volt akinek mondta magát

Az egész keresztyénség abból indult ki, hogy a tanítványai váltig állították hogy látták Jézust feltámadni. Ez is három lehetőséget vet fel:

1. Egy olyan hazugságot ismétltek évtizedekig amiért börtön, exisztenciai megsemmisülés, üldözés, majd kivégzés járt

2. Mindegyikük hallucinált

3. Tényleg igazat mondott Jézus arról hogy ő kicsoda, és ezt a feltámadással bizonyította is

2018. jan. 10. 00:55
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
1. vagy 2. verzió, főleg, hogy az egész cucc egy mesekönyvön alapszik, a harmadik kizárt.
2018. jan. 10. 01:05
 13/13 anonim ***** válasza:
34%

Fa$zt fog felbukanni...

Volt rá 2000 éve,nőjjünk már fel végre!

2018. jan. 11. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!