Ádám és Éva fehérek voltak. Hogyan lettek a néger emberek? A kínai embereknek mitől lett ferde a szemük?
Engem érdekelnek, azért kérdeztem. Egyébként meg én nem jöttem a vallással...
Vagy a kettő üti egymást?
Arra hogy volt ősember van bizonyíték
Rengeteg lelet maradt fent többek között koponya ws csont maradványok is amikből kiderül hogyan fejlődött az ember
De nyilván valakinek a bibliai sztori hihetőbb
"Attól még lehetett Á&É."
Mindkettő biztos nem volt: főleg egyszerre nem.
A majmokból egy mutációval vált ki az első olyan faj, amelyik elindult az emberré válás felé. Na, őt hívhatod Ádámnak, vagy Évának... bár akkor még nem volt nevük.
Aztán még jó sok mutáció jött, szóval az is kérdés, hogy honnan számoljuk?
Az eredetit kb. 1 millió éve a majmoknál?
Vagy valamelyiket utána, az előemberek között? Ott is komoly változások voltak, és őbelőlük is külön faj lett.
Nem a mai majmokból, hanem kb. 1 millió éve volt egy közös ős, ami azóta már kipusztult.
Ha ránézel, azt mondod: "ez egy majom". Nagyon hasonlóan nézett ki, mint a mai majmok, de talán egy fokkal jobban hasonlított az emberre.
Ez 100%-ig bizonyítva van, értelmes ember nem vitatkozik rajta.
"Ha ránézel, azt mondod: ez egy majom. Nagyon hasonlóan nézett ki, mint a mai majmok, de talán egy fokkal jobban hasonlított az emberre.
Ez 100%-ig bizonyítva van, értelmes ember nem vitatkozik rajta"
1 millió éve...Látta valaki?
Semmi sincsen bebizonyítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!